La multi ani, Monica MPFM1!


monica-mpfm1

Monica, fosta concurenta Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1, isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, Ionut i-a transmit un frumos mesaj, sotiei sale: Inima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, iubirea mea nu ar exista fara tine.De ziua ta iti daruiesc inima mea! La multi ani iubita mea! :* ” alaturi de acest video.

La multi ani, Monica!

13 comentarii la “La multi ani, Monica MPFM1!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Admin Says:

    pentru ca era vb despre ziua ei si eu am pus poza…

  2. 9
    merry Says:

    de ce nu apare alaturi de ionut? sau s-a terminat banii.

  3. 8
    doinitza Says:

    La Multi Ani ! Monica , multa fericire alaturi de cei dragi . Foarte frumos videoclipul .

  4. 7
    Maia 12V Says:

    Nu credeam ca se vor casatori ,cred ca au facut-o crezand ca vor castiga marele premiu,nu se potrivesc deloc din nici un p.d v.ea este mai in varsta si pare si mai mult decat are si chipurile cu pretentii de scoala,el un taran cioban fara educatie si destul de limitat,va veni timpul cand ii va fi rusine cu el in societate si nici nu cred ca EXISTA DRAGOSTE ….DAR CE O FI NUMAI EI STIU.

  5. 6
    carmen Says:

    la multi ani si multa sanatate tie si lui Ionut,va doresc tot binele din lume.Am fost si sunt alaturi de voi ,va iubesc mult!!

  6. 5
    Ady Says:

    Catren:

    ” La multi ani, sa-ti fie bine
    S-auzim mereu de tine,
    Nu-i dezamagiti pe cei,
    Care-au crezut in voi , doi!”

  7. 4
    otilia/magda Says:

    Eu te-am votat la greu,cand inceracti sa va cunoasteti,tu si Adrian,…am fost dezamagita!

  8. 3
    otilia/magda Says:

    La multi ani si sper sa vii,candva,cu scuze catre Adrian si mama lui,pe care i-ai jignit f mult si nu aveai motiv! Cei pe care trebuia sa tratezi cu ‘’sictir”erau Gabriela,Alexandra si Dragos! Te=ai convins,nu?

  9. 2
    mary Says:

    AI FOST PREFERATA MEA SI TARE M-AS BUCURA SA TE STIU FERICITA.AM SUFERIT ALATURI DE TINE SPRE SFARSITUL COMPETITIE.MULTA IUBIRE SI DRAGOSTE ALATURI DE CEI DRAGI SI MAI ALATURI DE IONUT.

  10. 1
    mary Says:

    LA MULTI ANI MONICA,ITI DORESC SA FII FERICITA ALATURI CE IONUT,IAR IONUT SA NU UITE SA TE PRETUIASCA LA ADEVARATA TA VALOARE. ESTI UN INGER DE FATA. FELICITARI FAMILIEI TALE CAREA TE-A CRESCUT SI TE-A EDUCAT.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free