Oare ce se mai intampla in relatia dintre Alexandra si Dragos la o luna de la terminarea competitiei?


alexandra-dragos-mpfm-zvonuri

De curand, pe internet s-a tot zvonit faptul ca Alexandra si Dragos s-au despartit la numai o luna dupa terminarea competitiei. Ieri, Alexandra a raspuns fanilor sai legat de acest subiect.

Marturisirea ei a venit sa demonteze zvonurile rautacioase la adresa lor. Alexandra a spus: “Nu ne-am despartit, nu vedeti poze cu noi si comentarii cu privire la noi date de mine sau Dragos?”

De ce credeti ca au aparut astfel de zvonuri in legatura cu Alexandra si Dragos?  Credeti ca ei vor ajunge la casatorie?

Articol realizat de Raluca

22 comentarii la “Oare ce se mai intampla in relatia dintre Alexandra si Dragos la o luna de la terminarea competitiei?”

  1. 1
    Alexandra Says:

    Toate aceste zvonuri sunt sigura ca au fost pornite de persoanele invidioase pe cei doi si care nu ii suporta.Nimeni care chiar ii simpatizeaza ar face asta si chiar daca as putea crede asta chiar nu stiu daca chiar leii au pornit aceste zvonuri si chiar daca nu ar mai avea nici o treaba cu ei dupa terminarea competitie totul este posibil.Eu nu vreau sa acuz pe nimeni ci doar imi spun parerea

  2. 2
    felicai Says:

    Numai invidiosii si invidioasele,asa zisii lei posteaza astfel de comentarii ,fiindca crapa de ciuda ca sunt fericiti,rusine sa le fie acelor persoane care nu incap`de de ei ,Alexandra si Dragos sunt doi copii minunati si foarte fericiti impreuna si nici vb de o despartire cata nesimtire exista in unii nu are limite nesimtirea din invidiosi

  3. 3
    Florina-Braila Says:

    Imi place ALIN si mama lui Luminita, drept pt care voi sustine trioul ALIN-LUMINITA-ANDREEA !!!!!!

  4. 4
    adriana Says:

    Sunt sigura ca sunt ampreuna astept vesti de la ei si ai salut pe calea aceeasta

  5. 5
    nutii gheatau Says:

    va rog sa nu ne criticati pe noi leii si pe leoaice,pentru ca pe noi nici nu ne intereseaza soarta lor.punct
    noi ne iubim sustinatori nostri pe Adrian si pe d-na Marioara,invingatori nostri si suntem mandri de eiiii,multa sanatate d-na Marioara sunteti o mama deosebita,mult noroc Adiiiiiiiiiii va pupam cu mult drag si dor de voi!

  6. 6
    nutii gheatau Says:

    eu va rog sa stati linistiti ca pe noi grupu de LEII NU NE INTERESEAZA SOARTA LOR PUNCT!

  7. 7
    nutii gheatau Says:

    NOI LEII SI LEOAICELE II IUBIM PE ADRIAN DNA-MARIOARA!II PUPACIM DULCE DULCEEEEEEEEEE!:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*)************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************:-*:-*)

  8. 8
    MainyMo Says:

    Nuti gheatau… shoot yourself darling..

  9. 9
    Paula Says:

    sa fim seriosi… de ce am fi deranjati sau invidiosi, de relația celor doi?!
    cu ce ne avantajeaza sau dezavantajeaza?..
    sa le fie de bine!! ptr noi este o relație ca oricare alta, nu vad de ce ne ar interesa pe noi de ei doi?!
    am citit art doar ptr ca am dat întâmplător de el…

    va pupam Adi si dmna Marioara… ne lipsiti!

  10. 10
    otilia/magda Says:

    Nuti Gheatau,Paula,pe noi leii de doare la cozorok,de iubirea sau despartirea lor! Am vazut scris de cineva si am dat spre citire! Sa va iubiti vesnic si sa aveti si copii frumosi si sanatosi! Noi ii iubim pe Adrian si d-na Marioara!

  11. 11
    Gigel Says:

    Intradevar stirea e falsa ,Alexandra traieste cu pozele?Unde este Dragos?

  12. 12
    Gigel Says:

    Ce timpenie la nr 1 posteaza Aklexandra cititi si vedeti minciuna (persoane inviidioase pe cei doi.)de ce nu zice pe noi.? si in continuare este facatura ,Rusine cine se da Alexan dra.

  13. 13
    nina Says:

    Să fie ei sănătoși cu relația lor, noi chiar ce avem cu asta? Salutare Adriane și pupici dnei Mărioara, să fiți sănătoși, ne e dor de voi în emisiune.

  14. 14
    kamy Says:

    Helloooooo…care lei,ce leoaice??? voi traiti din amintiri sau ce pana mea vreti sa spuneti??? si eu l-am sustinut pe Adrian si d-na Marioara,dar editia aia s-a incheiat…acuma-s altii la rand…vulturi si alte lighioane….cat despre Alexa si Dragosica,nu ma doare nici capul,ca nu ma intereseaza,dar daca s-a zvonit ca s-au despartit,o fi ceva….ma gandesc ca se desteapta si naiva casei pana la urma :) )) un weekend minunat va doresc :*

  15. 15
    Nuty Says:

    Sa fie sanatosi si impreuna si despartiti, ei hotarasc asta, nu leii si nici nimeni si nu mai faceti acuzatii gratuite la adresa cuiva ca nu sta nimeni sa/i urmareasca,are grija Gabi,stati linistiti!

  16. 16
    merry Says:

    Na, asta e eu i-am spus Alexandrei sa nu se demacheze ca fuge Dragoselu de nu se vede.

  17. 17
    denisa Says:

    Sunteti niste jigodii leilor daca nu va durea de iubirea lor nu mai bagati nasul in partea dorsala a lor:)))asa ca da-tii cu praf de mers ca va faaceti de cacao pe aici,investigati pe toate partile,nu voi ati fost aia care au jicnit-o pe Andrada degeaba din cauza Edinei care nu da nici 2 bani pe leul vostru infect?sau nu voi ati intrat in direct sa ziceti de o asa zica fata gravida lasata de Dragos?Aaaaaaa ati uitat…locuiti la taranoaia aaaaa am inteles=))))Si sa presupuem ca Alexandra ar fi ramas cu pozele,dar voi cu ce ati ramas de la leu,pe deasupra v-a facut sclavi drept multumire ca-l infundati cu cadouri si pe el si pe masa,voi cu ce ati ramas de la el??????V-a aburit cu vb,v-a jicnit,a facut ce-a vrut din voi ca sa ajunga unde trebuie,Edinutza e cu bani nu mai da nici saliva pe Hadrian-leutzu p–lii:)))asa ca la gara cu voi sa intoarceti ceasu lasati oamenii sa se iubeasca vedeti-va de BORSUL VOSTRU:)))))))

  18. 18
    alexya Says:

    sa se desparta odata pana nu produc cocalari si milcutee si-apoi ne umplem de eii…

  19. 19
    merry Says:

    au luat banii, v-au fraierit cu linguselile lor si miorlairile si PAAAA.bravo lor. si asa o sa fie in continuarea , dai bine pe ecran si gata banutii de la fra…

  20. 20
    Titi Says:

    Era de asteptat,au facut cateva saptamani s*x 80% si adio:)))El ramane un taranoi maidanez si chistocar fara scoala,ea o curvulita cu aliura de naiva, moarta dupa sex!Doi anonimi complet neinteresanti care ne-au oripilat luni de zile cu prostia lor crasa!S-au odihnit destul,dupa sex 80% poate pun si osul la munca,ca mpfm si-a facut destula pomana cu ei!Imi pare bine ca au luat teapa fanii lor stupizi ca si ei!:)))Bleah

  21. 21
    ramona Says:

    era de asteptat sa vazut ca dragos si gabriela sunt pe interes iar alexandra astepta si ea finalul sa scape de oripilatul pe care la ales. Isi merita soarta

  22. 22
    anonim Says:

    MILKA te-ai dus sa faci jurnalism pe imas la OCNITA!?!??????????????????????

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free