Afla cum si-au petrecut timpul Madalina si George in Casa Fetelor si a Mamelor!


george-madalina-mpfm-4-octombrie-2012

Madalina si George formeaza de curand un cuplu in competitia Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2. George este unul din cei trei baieti alesi sa petreaca o zi in Casa Fetelor si a Mamelor, iar in emisiunea de ieri el a fost prezent in compania Madalinei.

Venirea lui George a fost foarte asteptata de catre fete, dar mai ales de Madalina. Acesta a petrecut timp cu toate fetele, chiar si cu mamele, dar nu in ultimul rand cu iubita lui. Intre cei doi nu au fost foarte multe momente de tandrete, acestia vorbim mai mult despre ei.

In emisiunea de ieri, Madalina si George au primit mai multe mesaje de la telespectatori. Majoritatea dintre ele nu au fost prea incurajatoare, deoarece  multi considera ca Madalina nu se potriveste cu George, deoarece nu are nivelul de educatie pe care il are el.

Cu toate acestea, George a marturisit ca nu il intereseaza parerea altor persoane, ci numai ceea ce se intampla si ceea ce simte pentru Madalina.

Credeti ca Madalina si George se potrivesc?

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Afla cum si-au petrecut timpul Madalina si George in Casa Fetelor si a Mamelor!”

  1. 2
    nina Says:

    Și eu sunt de părerea că Mada nu este perechea lui George, nu doar de înălțime, asta se poate, ci de caracter și interacțiune între ei, dar est alegerea lui

  2. 1
    Florina-Braila Says:

    Parerea mea este ca nu se potrivesc absolut deloc iar George vazand-o pe Mada ca se complexeaza ,incearca sa fie cavaler si sta cu ea din mila Pat si Patason…Tusea si Junghiul ! O pereche gen Mony si Iry ( mai nou, Madalina nu mai iese din tenisi…) E viata lui si-i respect alegerea Sa le ajute D-zeu sa ramana impreuna pt tot restul vietii lor ! De sustinut nu-i pot sustine pt ca nu-mi plac ca pereche si nu dau bine ca imagine ! Parerea mea !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free