Stefania: “Nu am simtit fluturasi in stomac la intalnirea cu Florin!”


intalnire-florin-stefania-mpfm

Stefania si Florin au avut parte de o prima intalnire. Ei au mers la o terasa unde au discutat mai multe despre ce isi doreste fiecare intr-o relatie.

Florin a fost foarte incantat de Stefania, pe cand aceasta a declarat “Nu am simtit fluturasi in stomac la intalnirea cu Florin!”.

In urma intalnirii avute, Florin a recunoscut “M-as vedea alaturi de Stefania in viitor!”, pe cand aceasta nu a fost la fel de convinsa, insa a dorit sa faca o remarca, referitoare la faptul ca a comunicat foarte bine cu Florin.

Stefania a primit toata saptamana poezii de dragoste scrise de Florin.

In urma sfatului dat de Stefania de a cunoaste si alte fete, acesta a ales-o pentru o a doua intalnire pe Cristina. Stefania in schimb, l-a ales tot pe Florin.

Credeti ca Florin si Stefania ar face un cuplu potrivit?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Stefania: “Nu am simtit fluturasi in stomac la intalnirea cu Florin!””

  1. 3
    Tilda Says:

    …nu o vad****

  2. 2
    Tilda Says:

    Cred ca Florin este showman-ul acestei editie.Face mereu ce-i taie capul fara sa gandeasca ,vorbeste gura fara el…stie ca greseste dar nu-i pasa de nimic.
    Stefania este o fata finuta si desteapta. Nu-l vad cu Florin.

  3. 1
    Florina-Braila Says:

    Nu mai urmaresc emisiunea…Poate pe viitor ! Am vazut deschiderea si putin dintr-o alta emisiune N-am avut nici macar curiozitatea dar mai ales nerabdarea pe care o aveam in editia trecuta, ca sa vad gala, care nu m-a mai interesat Observ ca au fost invitati umpluturi fete si baieti de 19 si 20 de ani care au inca de invatat si sunt cu cas la gura,nicidecum pregatiti pt casatorie Mi se pare o sfidare la adresa noastra care dadeam toate televizoarele din casa pe emisiune ca sa nu pierdem nici o scena indiferent de locul unde ne aflam in casa…Aceasta emisiune a devenit banala si neinteresanta cu asemenea protagonisti cruzi …care s-au prezentat pt bani si afirmare Sa se uite, cui ii place !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free