George si Madalina – primul cuplu din competitia Mireasa pentru fiul meu, sezonul 2?


madalina-george-gala-saptamanii-mpfm-15-septembrie-2012

George si Madalina au avut parte de o prima intalnire pe malul lacului Snagov la un picnic. Cei doi s-au inteles foarte bine inca din prima. George i-a oferit Madalinei o pereche de ochelari si o melodie cantata chiar de el “Nothing’s gone change my love for you”.

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 15 septembrie 2012, George a marturisit ca a simtit pentru Madalina, dragoste la prima vedere. El o alinta deja “Pink”.

Madalina a declarat ca si ea se simte atrasa de George. Ei au avut deja a doua intalnire impreuna.

Credeti ca putem vorbi deja de un cuplu intre George si Madalina?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “George si Madalina – primul cuplu din competitia Mireasa pentru fiul meu, sezonul 2?”

  1. 3
    anonim Says:

    TANDAcu MANDA nu se potrivesc deloc………………………………………

  2. 2
    Tilda Says:

    Nici eu nu sunt “lesinata” de acest cuplu. Parerea mea este ca ei nu se potrivesc. Mi se pare ceva “ce va fi, va fi”.Nu cred in “dragostera “lor.

  3. 1
    yoyo Says:

    Hei,lasati ca se potrivesc,doi ciudati,nu vedeti pe fata si mimica lor ca belesc amandoi ochii la fel,fac niste grimase de te apuca rasul,IRI&MONI varianta mpfm,vom avea de ce ne distra,doi clwni….prietenia celor trei cartici ma distreaza,ati cautat mult sa le gasiti,de fapt cat sa mai suporte si IT …culesul sa terminat, chiria scumpa,hai la mpfm sa facem rating,ne ajuta fata!cel putin pe cornelia o ajuta si fata,parca ar fi zambaretii de pe iconuri:))

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free