Virgil a ales sa mearga la o prima intalnire cu Cornelia!


virgil-cornelia-mpfm-8-septembrie-2012

In Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 8 septembrie 2012, Virgil a fost pus in fata deciziei de a alege fete preferate din cele 12. Fatele alease initial de Virgil au fost Lorena si Cristina.

Fiind pus in situatia de a alege o singura fata cu care si-ar dori sa iasa la o prima intalnire, Virgil s-a reorientat si a ales intr-un final pe Cornelia.

Credeti ca Virgil si Cornelia ar fi potriviti pentru a forma un cuplu?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Virgil a ales sa mearga la o prima intalnire cu Cornelia!”

  1. 5
    ANA SOFIA Says:

    UN BALOS SI UN LIBIDINOS ,ZICI CA NU-I INTREG LA MINTE LA FEL SI FLORIN.FETELE SANT FRUMOASE TOATE.

  2. 4
    adriana Says:

    CAND SE FAC SELECTI DE BAIETI ,DE CE SE ALEG SI BARBATI CARE AU FOST ANSURATI SI CU O VARSTRA ASA ANAINTATA ACEST VIRGIL NU ARE CE CAUTA AN ACEASTA EMISIUNE STRICA TOT ASPECTUL EMISIUNI , DIN START SUNT PT .ELIMINAREA LUI DIN CONCURS .DECI A GRESIT EMISIUNEA

  3. 3
    merry Says:

    un fel de Imre.

  4. 2
    ionaioanei Says:

    aici ar trebui sa selecteze baieti si fete fara ca sa fie trecuti prin casatorii si divorturi. pe virgil asta l-a adus aici doar lacomia de bani. multi purici nu va face in casa. pe langa asta varsta il cam trimite la”te vreau langa mine”.

  5. 1
    mariana-pitesti Says:

    Nu cred ca ei vor forma un cuplu.Cornelia este deranjata in primul rand de faptul ca Virgil a fost casatorit,precum si de felul cum el a ales in camera confesiunilor pe cele mai mici fete,la diferenta mare de varsta fata de el.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free