Virgil a fost casatorit, dar a divortat!


virgil

Virgil are 35 de ani, este din Bucuresti si lucreaza la o cafenea.  Se considera sincer, atent si iubitor.

Cea care va trebui sa ii cucereasca inima trebuie sa fie activa, sincera, cocheta, atletica, harnica si sufletista. Prefera o partenera care sa aiba aceeasi varsta cu el, insa nu respinge ideea unei relatii cu o fata de 25 de ani. A fost casatorit timp de 3 ani, dar a divortat in urma cu un an din cauza partenerei.

Adora muzica latino, valsul si inotul. Printre pasiunile sale se numara ciclismul si cursele de masini. Se implica in activitati culinare si se lauda cu retete proprii. Virgil considera ca dragostea nu se castiga, ci vine de la sine.

Nu a venit insotit de mama sa in competitie.

Sursa: a1.ro

Credeti ca faptul ca a fost casatorit, este un impediment pentru Virgil de a-si gasi o viitoare nevasta in casa Mireasa pentru fiul meu?

5 comentarii la “Virgil a fost casatorit, dar a divortat!”

  1. 5
    Ady Says:

    Virgilica, vrei o femeie buna si tanara, nu conteaza?
    I-auzi aici, o epigrama:

    ” femeia tanara te-mbata
    si te aduce acas-ndata!
    apoi…sa scape de “belea”
    in cas te-ncuie si ea…valea !”

  2. 4
    Manuela Pitesti Says:

    alooo ?in ce lume traim ,pai toti si toate de acolo au avut relatii de concubinaj darrrr fara ACTE nu vedeti cand sunt intrebati spun ca au avut relatii de cate 7 ,8 ani de zile si ei in unule cazuri au si cate 23 de ani .S a intelegem ca la 15 ,16 ani fetele erau deja concubinate,ca spun ca au stat cu partenerii respectiv partenere ,deci ce sa intelegem…In editia trecuta sa tot comentat atat divortul concurentului Adrian darrrr de Dragos Badicioiu ca nu avea decat vreo 23 de ani si TRAISE deja cu vre o 3 FEMEI cum se lauda el si asta la ele acasa ,asa ceva cum sa definim???

  3. 3
    gigi Says:

    acum sa citeasca si cei care l-au criticat pe adrian aceasta stire, sau pe asta il sustin. abia astept sa vad.

  4. 2
    IOANA Says:

    de ce sa fie un inpediment faptul ca a fost casatorit?cei ca el nu mai au dreptul la viata?acum depinde de el ceea ce va face ,trebuie sa demonstreze ca doreste o relatie sincera si bazata pe dragoste ,acum asteptam sa vedem ce se va intampla ,succes !

  5. 1
    Florina-Braila Says:

    Ce modest este …n-are gusturi proaste : fata p[oate sa fie cat de tanara ca pt el nu conteaza…visezi cam mult precum vrabia la malai…!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free