Comisia de Decizie va hotara sambata daca Ramona va reintra sau nu in competitie!


ramona

Chiar de la inceputul sezonului, Ramona s-a remarcat printr-o decizie foarte controversata. Complesita de emotii puternice, dupa prima filmare in direct, Ramona a comunicat echipei ca isi doreste sa plece acasa, alegand sa nu se alature celorlalte concurente in casa “Mireasa pentru fiul meu”.

Dupa zilele petrecute in afara concursului, cand emotiile s-au mai risipit, Ramona a revenit cu intrebarea daca se mai poate intoarce in cadrul reality showului.

Comisia de Decizie i-a comunicat Ramonei ca, pe parcursul acestei saptamani, este asteptata in platoul emisiunii de cate ori va fi nevoie, iar raspunsul referitor la cererea ei de a intra in competitie, va fi dat la sfarsitul saptamanii.

Sursa: a1.ro

Ati vrea ca Ramona sa reintre in competitie?

3 comentarii la “Comisia de Decizie va hotara sambata daca Ramona va reintra sau nu in competitie!”

  1. 3
    oana Says:

    da as vrea sa reintre in competitie ..cred ca s-ar potrivi cu george ,imi place foarte mult de el si ramona..si dragos imi place

  2. 2
    aura Says:

    de unde stie Florina de combinatiile Ramonei? ca una-i din Cluj si alta din Braila sau rautatea ^da pe afara^?!sau o fi invidia in cazul Florinei……DA mie mi-ar face placere sa o vad in concurs cu toate ca nu se potriveste cu baietii,dar este frumoasa si cu bun simt

  3. 1
    Florina-Braila Says:

    Daca pe ea au coplesit-o emotiile la doar cateva ore de intrat in competitie, va dati seama cum va reactiona in fata unui atac verbal primit din casa sau telefonic ? Este inadmisibil sa fie reprimita pt ca a deraiat de pe sinele concursului( sau poate ca este iertata numai pt ca a fost si poate mai este combinata cu turcul casatorit…!? )

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free