Ramona a renuntat sa mai intre in competitia Mireasa pentru fiul meu!


ramona-mireasa-pentru-fiul-meu-2

Ramona, proaspata concurenta Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, a renuntat intrarea in casa Mireasa pentru fiul meu, dupa Gala saptamanii.

Ramona: “Am renuntat sa intru in casa din cauza stresului si a oboselii acumulate !”

In emisiunea de astazi, Ramona a revenit cu forte proaspete si dornica sa reintre in competitie. Din pacate pentru ea, Comisia de Decizie nu a acceptat reintrarea sa in casa Mireasa pentru fiul meu.

Ati vrea ca Ramona sa continue ca si concurenta in competitie?

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “Ramona a renuntat sa mai intre in competitia Mireasa pentru fiul meu!”

  1. 10
    crina Says:

    e o pan*rama!

  2. 9
    Ioana Says:

    da ! E o fata foarte faina şi cred ca emisiunea asta are nevoie de ea :D aduceti’o înapoi !

  3. 8
    Nuty Says:

    Diana,,acrituro,si aici te legi de Adrian,la finala parca erai moartea/n vacanta,termina cu atacurile ca in sezonul trecut ne/ai infectat site/ul cu mizeriile tale, lasa fetele in pace sa/si spuna parerea, sa vina, sa nu vina Ramona…e parerea lor, tu spune/ti parerea ta si atat, incearca sa fii mai buna si nu mai jigni in dreapta si/n stanga!

  4. 7
    SILVIA Says:

    diana esti varza ,daca esti si diana din sezonul 6,esti bolnava psihic dute si te trateaza,

  5. 6
    Anca Says:

    da va rog lasati o sa reintre din nou in casa, m am uitat la emisiunea de azi sa vad daca a reintrat in casa, si am vazut ca nu,parca nu are rost sa ma uit, sincer!!! ea chiar este pregatita pt casatorie, si ar fi pacat sa nu i dati sansa de a reintra din nou in competitie !!! dintre toate fetele care au intrat de ea ea e preferata mea !!! am urmarit sezonul trecut si andrada a fost favorita mea, iar in sezonul acesta ramona e favorita mea chiar daca am vazut o decat de 2 ori !!! va rog da ti sansa de a reintra din nou in casa, VA ROG !!!!!!!

  6. 5
    clau Says:

    Imi place Ramona, dar mi se pare ca decizia pe care a luat-o i-a daunat foarte mult … a inceput cu stangul…ea, ca sa reziste in casa, trebuie sa fie foarte puternica dpdv emotional.Asa cum a zis Mirela, nu se intamplase nimic deosebit la Gala… dar daca era in locul Andradei, ce ar fi facut? Poate o va primi, dar tre sa fie sigura de asta. NU e de gluma…

  7. 4
    spataru lucica braila Says:

    Ramona are varsta sa-si gaseasca un partener dar nu vad care ,dar nu se stie trebuie lasata sa intre ,ce sa faci cu cele de 19ani abia stiu cum le cheama dar nu-i bai au de unde sa dea afara.Poate aceasta editie o sa fie mai pasnica,cealalta m-a uzat psihic.

  8. 3
    Florina-Braila Says:

    NU sunt de acord sa fie reprimita dupa ce a incalcat extrem de grav regulamentul strict care e acelasi pt toti concurentii ! Daca ea ar fi iertata, nu numai ca ar fi un precedent dar dovediti ca nu sunteti CORECTI, in sensul ca ei ii tolerati asemenea fapta ori lui Robert din sezonul trecut i-ati aplicat o sanctiune destul de grava, desi fapta lui nu era chiar asa de grava…Aceasta domnisorica, stresata dupa cateva ore de intrare in concurs, s-a intalnit cu fosta relatie, turcul si s-au recreat putin la Brasov dorind sa renunte la acest show…dar dupa cum targul nu s-a potrivit, ei s-au certat ca de obicei si fata si-a facut bocceluta si a revenit ca o MIMOZA in casa alaturi de ceilalti concurenti NU este corect sa avem clementa fata de ea Cu ce legi judecati dreptatea si cand e corect sau gresit ? Ea poate fi iertata, dar Robert n-a putut fi pt ca nu i-a placut cuiva fata lui…Legea este aceeasi pt toti Stati strambi si judecati DREPT !

  9. 2
    FANE Says:

    Forza Ramona!Trebuie sa te intorci inapoi!Nu da satisfactie pitipoancelor!

  10. 1
    mariana-pitesti Says:

    Ar fi pacat ca Ramona sa nu intre in competitie,ea este una dintre concurentele pregatita de casatorie.Contrar varstei,ea arata foarte bine.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free