MPFM2 (fete): Lorena, 19 ani, Craiova


lorena-mpfm

Lorena este concurenta in competitia Mireasa pentru fiul meu, sezonul 2. Are 19 ani, vine din Craiova si se descrie ca fiind o fire calma, ambitioasa si sincera.

Are ca pasiuni: dansul, make-up-ul si modellingul.

A absolvit liceul.

Lorena a venit in competitia matrimoniala pentru a-si face noi prieteni, pentru a trai o experienta inediat, dar nu in ultimul rand pentru a-si gasi jumatatea.

Barbatul ideal pentru ea ar trebui sa fie putin solid, dulce, sociabil, sincer, cu simtul umorului, care sa-i ofere libertate si sa aiba incredere in ea.

Lorena nu stie sa gateasca, dar in schimba ii place sa faca curatenie.

Soacra preferata la prima vedere pentru Lorena a fost doamna Elena.

Ce parere v-ati creat despre concurenta Lorena?

Articol realizat de Raluca

54 comentarii la “MPFM2 (fete): Lorena, 19 ani, Craiova”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    bulibasa Says:

    Este o tiganca borita si hoata, azi va fura pe voi la antena 1 …miine poimiine intra peste voi in casa si va pradeaza, mine poimine cind iese de acolo va fura pe strada portofele,genti…etc, asa ca sustineti-o stimati Analfabeti/te si curve di aceasta tara de infractori

  2. 49
    florina Says:

    Este mult prea mica sa realizeze ce presupune o casatorie.Dar…asa invatam din greseli.Si mie daca mi-ar spune cineva ca nu fac bine intr-o anumita situatie poate ca nu as asculta.Asa sintem construiti noi oamenii,si trebuie sa dam cu capul de sus sa ne mai trezim din cind in cind.

  3. 48
    Claire Says:

    O tanara controversata tocmai pentru bunatatea si sinceritatea ei. Lumea s-a obisnuit intr-atat cu minciuna si rautatea, incat nu mai recunoaste adevaratele calitati nici cand sunt sub ochii ei (ai lumii). Nu-mi pot imagina cat de orb poti sa fii ca sa nu-i observi Lorenei lumina din ochi si blandetea din purtare. Dar am uitat, oamenii sunt inchisi acolo,in casa, influenta negativa planeaza asupra lor, tot ce e mai rau iese la suprafata. Devin nedrepti, iar frustrarile rabufnesc. In aceasta “lume” pestrita se evidentiaza clar Lorena, o tanara de la care toate mamele pot lua exemplu- asta daca vor ca fiii danselor sa-si croiasca drum in viata prin onestitate, toleranta, intelegere si bunatate. Bravo, Lorena,esti o minune!

  4. 47
    alina Says:

    Lorena esti cea mai frumoasa din competitie si iti sta foarte bine impreuna de George!!!! va pup!!!

  5. 46
    adriana Says:

    Lorena ferestete de narcisa k e o scorpie…nu are caracter sh nici educatie…ii lipseste multe…aratai u ce inseamna bun simt…

  6. 45
    adriana Says:

    draga mea lorena esty cea mai frumoasa fata din competitie sh cea mai corecta…esty un suflet bun sh inocent…nu mai pune la suflet nimic.fi alaturi de george k va potriviti din toate punctele de vedere sh ferestete de narcisa pt k nu merita nici nici o atentie…un sfat pt cornelia…nu te mai certa k nuti sta bn stai langa dragos k sunteti buni…sh ferestete de alin sh andreea sh de fentele lor ….va pup LORENA,GEORGE,CORNELIA,DRAGOS MULT SUCCES

  7. 44
    emilia Says:

    Pissycutszooo,nu mai vrem sa te vedem ca plangi,cine se mai leaga de tn da-le maxim,nu le mai arata ca esti sensibila,ai grija cu cine vorbesti,si ce vorbesti. in casa sunt numai dujmanoase,mai ales Narcisa care se leaga numai de tn,si este cu ochii pe tn. si imi pare ff bn ca te intelegi cu Flory. te pupa Emylya si Catalyna

  8. 43
    emilia Says:

    pissycutzoo…te rog sa nu mai plangi,ca nu are niciun rost de-a plange…ori cine se leaga de tn,nu le da importanta,si fi tare. si eu sunt exact ca tn dar am invatat sa nu mai fiu asa. ai mare grija ce vorbesti,si cu cn vorbesti din casa,pastreazati prietenia cu Floricica!! te pup cu mult drag Emilia si Catalina!

  9. 42
    ions Says:

    Care este numele complet al Lorenei?:D

  10. 41
    ELENA Says:

    LORENA ,SUNT FOARTE SUPARATA PE TINE,PENTRU CA NU STIU MOTIVUL NOMINALIZARII TALE REFERITOR LA DRAGOS,EU CRED ,CA DRAGOS NU ARE ATATA URA PETINE CAT AI TU PE EL,RUSINE SA/TI FIE DEOARECE ESTE OLTEAN DE AL NOSTRU,,STI PROVERBUL SANGELE APA NU SE FACE.TU LORENA MERITI UNUL CA MARICEL SA/I CANTI LA COMANDA,SI SA STAI IN POZITIE DE DREPTI IN FATA LUI.DUMNEZEU NU VA DORMI PENTRU TINE.STEFANA NICI MACAR ODATA NU TE/A JIGNIT,TREBUIA SA TI CONT DE ACEST LUCRU,DAR TU NU AI CEI 7 ANI DE ACASA.

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free