MPFM2 (fete): Lorena, 19 ani, Craiova


lorena-mpfm

Lorena este concurenta in competitia Mireasa pentru fiul meu, sezonul 2. Are 19 ani, vine din Craiova si se descrie ca fiind o fire calma, ambitioasa si sincera.

Are ca pasiuni: dansul, make-up-ul si modellingul.

A absolvit liceul.

Lorena a venit in competitia matrimoniala pentru a-si face noi prieteni, pentru a trai o experienta inediat, dar nu in ultimul rand pentru a-si gasi jumatatea.

Barbatul ideal pentru ea ar trebui sa fie putin solid, dulce, sociabil, sincer, cu simtul umorului, care sa-i ofere libertate si sa aiba incredere in ea.

Lorena nu stie sa gateasca, dar in schimba ii place sa faca curatenie.

Soacra preferata la prima vedere pentru Lorena a fost doamna Elena.

Ce parere v-ati creat despre concurenta Lorena?

Articol realizat de Raluca

54 comentarii la “MPFM2 (fete): Lorena, 19 ani, Craiova”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 54
    Miky Says:

    Dragi oameni se vede prin vorbele voastre câtă invidie aveți pe săracă fata! Voi ar trebui sa va abtineti din comentarii, nu au nevoie de părerile voastre de 2 bani. La o adică nu voi sunteți in locul ei, are tot dreptul sa facă ce vrea! O admir pentru cum vrea ea sa fie, sincera nesincera cum este ea si-a atins scopu iar voi nu muriti de ciuda!

  2. 53
    corina Says:

    mataito u esti o prefacuta si o perversa .pot sa sp ca u esti o c…a ai stat cu 2 si sp ca pe aman2 i ai iubit da u ai facut numai pt bani astapa tiganco

  3. 52
    cris Says:

    esti o fata foarte frumoasa si imi doresc ca tu si george sa castigati premiul cel mare

  4. 51
    A.M. Says:

    Doamneeeeeeeeeeeeee, O SMIORLAITA PREFACUTA SI FALSA … CE CASA SA FACI CU SCHIORLALAITTA ASTA ? Vrea NEAPARAT BANII ( si GEORGE bine-nteles ). TRAGETI-LE IN FREZA si NU-I MAI VOTATI, SA NU CASTIGE EI MARELE PREMIU si … SA VEDETI ATUNCI REACTIA LOR …. SA-I VEDETI DACA SI FARA BANI SE VOR COMPORTA TOT ASA> Sigur VOR FII CU TOTUL ALTE PERSOANE, FARA PREMIU …

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free