MPFM2 (fete): Cornelia, 26 de ani, Dragasani


cornelia

Cornelia este prima concurenta din sezonul al doilea Mireasa pentru fiul meu. Are 26 de ani, vine din Dragasani, Valcea si este asistenta medicala in devenire. Se descrie ca fiind o leoaica dinamica, ce infrunta orice probleme cu zambetul pe buze.

Filmul ei preferat este “Pe aripile vantului”.

A venit in competitia matrimoniala pentru a intalni omul cu care sa-si petreaca tot restul vietii. Acesta ar trebui sa fie inteligent, sincer si cu simtul umorului.

Cornelia se considera pregatita pentru casatorie. Nu o deranjeaza daca va trebui sa stea cu parintii iubitului sau. Nu o intereseaza starea materiala si nici studiile baiatului.

Corneliei ii place foarte mult sa gateasca, dar nu prea se pricepe la dulciuri.

Cornelia a ales-o pe doamna Elena, ca si soacra preferata la prima vedere.

Ce parere v-ati creat despre concurenta Cornelia?

Articol realizat de Raluca

35 comentarii la “MPFM2 (fete): Cornelia, 26 de ani, Dragasani”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 35
    koko Says:

    ESTI LIPSITA DE ELEGANTA,BUN SIMT,RAFINAMENT ESTI SI PELTICA, SUIE, PICIOARE DE COCOSTARC – DRAGOS A REMARCAT AC. ASPECT – DAR PT. BANI…RAZI CANTINUU CA …IN TARG – CA SA-TI ASCUNZI NEVOZITATEA, FALSITATEA SI IPOCRIZIA AUNTI CAND ESTI ATACATA SI MAI AI SI FIZIONOMIE DE ALCOOLICA – OCHII BUBULCATI SI TUMEFIATI –
    SA VEZI DESTRABALARE PE TINE CAND VEI IESI.
    POTI SA SI CASTIGI MARELE PREMIU, ACESTA VA CONTRIBUI DIN PLIN LA DEGRADAREA TA.(ALCOOL, TUTUN,DEZMAT).
    ADEVARATII CASTIGATORI PRIN ATITUDINE, BUN SIMT, EDUCATIE SI EVOLUTIE IN AC. COMPETITIE SUNT RAZVAN, LORENA ,D.NA CRISTINA,GEORGE, D.NA ELENA SI COSMIN CU D.NA EMILIA. BRAVO LOR .SI DRUM BUN IIN VIATA, BANII SUNT HARTII VALORICE DAR VALOAREA UMANA ESTE MAI IMPORTANTAN.

  2. 34
    merry Says:

    COCOstarcul casei, o tata mincinoasa ……….

  3. 33
    nicoleta Says:

    Buna ziua concurenta Cornelia imi este cea mai draga si este cea mai dragalasa care spune lucrurilor pe nume lucru care supara pe unii din acea casa Un mesaj special pentru Cornelia:draga mea poti merge mai departe si fara Dragos meriti acest lucru sa ramai pana la marea FINALA si as vrea f m dupa terminarea acestui concurs sa iei legatura cu mine daca si tu ai placere bineinteles adresa mea de email nicoletadinca77@yahoo.com Fii tare in continuare te pupam noi cei din ploiesti care te sustinem si pe alin cu andreea pe care-i salut si care-mi sunt dragi si ei k si cuplu,le doresc mult succes si lor

  4. 32
    ELENA Says:

    CORNELIA TE ROG SA TE IMPACI CU DRAGOS,PENTRU CA EL ESTE UN BAIAT BUN SI VA POTRIVITI DE MINUNE .TU STICORNELIA CA UNDE ESTE IUBIRE ESTE SI GELOZIE.TE ROG FRUMOS NI/I MAI DA OCAZIE ,SA AJUGETI LA DISCUTII INUTILE,FI TU MAI PONDERATA MAI AFECTIVA FATA DE DRAGOS,INTELEGEL,TU PE EL CEI PLACE SI CE NU/IPLACE LUI SA FACI,SI ATUNCI TOTUL VA MERGE BINE.TE ROG DETASAZA/TE DE ANDREEA PENTRU CA EA CAUTA PE CAT POSIBIL SA NU/I AFECTEZE NIMENI CUPLU,DAR STIE CUM SASE APROPIE DE LUMINITA DE ACEEA LOR LE ESTE BINE MERSI.TE POTRIVESTI DE MINUNE CU DRAGOS SI SE VEDE CA VA IUBITI.DACANU ESTI ATENTA AI SA REGRETI TOATA VIATA TA.TREBUIE SA/L MODELEZI PE DRAGOS DUPA TINE DAR CU MARE TANDRETE,SI AFECTIUNE ,VA VOTEZ SI VA IUBESC MULT.

  5. 31
    Liliana Says:

    Cea mai frumoasa si educata domnisoara

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free