MPFM2 (baieti): Maricel, 23 de ani, Galati


maricel

Maricel este primul concurent ce a intrat in sezonul 2 Mireasa pentru fiul meu. Concurentul este brunet cu ochii albatri, are 23 de ani, vine din Galati si este student la Stiinte Economice.

Maricel are ca pasiuni masinile puternice si fetele delicate. El a venit in competitie pentru a cunoaste noi provocari, dar si pentru a-si intalni jumatatea.

Maricel este hotarat sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a-si atinge scopul.

El a venit singur in competitie, deoarece mama sa este plecata in strainatate.

Ce parere v-ati creat despre concurentul Maricel?

Articol realizat de Raluca

27 comentarii la “MPFM2 (baieti): Maricel, 23 de ani, Galati”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 27
    dory Says:

    il iubesc

  2. 26
    anca Says:

    Maricele stai linistit acasa ca in competitie ocupai locul doar pentru a te certa cu toti. Esti un prefacut fara pereche. Ai mai mult de 2 fete si in plus dai dovada de o lasitate autentica. La inceputurile voastre te-am sustinut pt ca aveai un ingeras langa tine dar ai stricat totul…. mare pacat. Sper sa regreti

  3. 25
    gigi Says:

    ionela totolici cuvantul,, dati ,, se scrie legat nu cu cratima.

  4. 24
    geo Says:

    maricel te vreau

  5. 23
    miki Says:

    Maricel esti un tiran, vrei s-o monopolizezi in totalitate pe Lorena, ai apucaturi violente atat verbal cat si fizic se vede dupa cum reactionezi la ce nu-ti convine, esti foarte egoist vezi numai de starea ta si nu o menajezi pe Loredana care este o fata sensibila, delicata. Sa stii ca sunt uneori greseli peste care nu poti trece, L. te-a citit a gasit ceea ce tu ascunzi sub masca ta de baiat gingas, ea este un bun psiholog desi si-a dat seama destul de tarziu. Daca vrei sa-ti arati cat de cat barbatia nu mai boci atat – dupa cum ti-a cerut si mama ta – ca ai 23 de ani, nu ai pic de demnitate si nu invoca ca scuza iubirea fata de L. ca esti penibil. Crezi ca dragostea adevarata poate fi cumparata cu cadouri? Cautati alta pe care s-o amagesti prin stilul tau tiranic si EXTREM DE COLERIC.

  6. 22
    denis Says:

    Maricel esti barbat sau ce? Lorena e femeie,e sensibila si nu e de mirare ca plange din cand in cand…dar de cateva zile plangi mai rau ca ea incontinuu in emisiune…si Dragos a trecut printr-o despartire dar nu a reactionat ca tine….gandeste-te ca te vede si alta lume ,nu doar Lorena!

  7. 21
    dona Says:

    Sper ca urmatorul nominalizat sa fii tu ca sa revad emisiunea.
    Din cauza ta nu ma mai uit.
    Am fost surprinsa ca inca nu ai iesit.
    Esti grosolan si impertinent.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free