MPFM2 (baieti): George, 31 de ani, Bucuresti


george

George este cel de-al doilea concurent ce a pasit in competitia Mireasa pentru fiul meu, sezonul 2. Are 31 de ani, vine din Bucuresti si a absolvit Politehnica.

George a terminat liceul Dinu Lipatti, unde a invatat vioara si pian. El declara ca ii place mai mult sa cante decat sa lucreze si are ca pasiuni: muzica (hip hop, R&B) , dansul si sportul. De doua ori pe saptamana el merge la cinema.

George a mai fost prezent pe scena. El isi doreste sa-si gaseasca fata potrivita pentru el in aceasta competitie matrimoniala.

Nu a venit insotit de mama lui.

Ce parere v-ati creat despre George?

Articol realizat de Raluca

20 comentarii la “MPFM2 (baieti): George, 31 de ani, Bucuresti”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 20
    Maia 12V Says:

    Elena saiss iti mai place George?el nu te -ar place sigur nu ii plac femeile.

  2. 19
    elena Says:

    AM IMPRESIA CA S-A CREAT IN JURU LUI O PSIHOZA FALSA

  3. 18
    larisa Says:

    Imi place foarte mult de George! te apreciez mult pentru finetea si altruismul de care dai dovada in relatia cu ceilalti!ochii tai emana atata blandete!
    cred ca orice femeie s-ar simti norocoasa sa te aiba alaturi!de dragul tau ma uit la emisiune!

  4. 17
    elena Says:

    buna george esti un super baiat chiar as vrea sa te cunosc ma bucur mult ptr alegerea care ai facuto ……..madalina e o copila o prefgacuta o femeie de nimic nu se poate considera o femeie la locul eiii nu tea iubit a fost doar pe moment sia batut joc de tine si de bunatatea ta ….u meriti mult mult o fata care sa stie ce vrea de la viata ea a venit fara niic un scop are risu ala de o femeie perversa si sincer e si urita si ii place sa se bage intre cupluri dupa asta iti poti da seama ca e o nesimtita……tineo tot asa esti un baiat dragut si tineo tot asa….pop mor de dragul tau cind ma uit la televizor la emisiune…..mai asteapta este timp ptr a face cuplu nu te grabiii acolo nu este niic o fata ptr tine …..vor mai intra ai grija ochisorii aia mari ai tai si mumosi trebe sa aiba rabdare……o data in viata faci pasu……..elena hd 27 de ani……….id meuu de mes este…anahi_maite2001popppppppppppp dolce

  5. 16
    greenradu Says:

    mira trezirea . e un parsiv curist , i-a ridicat pantalonii , razvan e alegerea lui :) )

  6. 15
    greenradu Says:

    raluca nu mai cenzura mesajele pls . gay e cuvant urat ? . nu e vina mea ca george asa e . numai comentariile de bine sau cum ? o zi magica

  7. 14
    mira Says:

    George nu mai mangaia baietii.
    Nu le mai face masaje la cap,nu ii mai dragali atat.nu ii mai lua in rate.
    De aia ii dai ocazia narodului de Razvan sa zica ceea ce a zis in gura mare in direct.
    Blandetea si generozitatea ta e inteleasa prost .

  8. 13
    dona Says:

    Imi place George.
    Este educat si pare omul potrivit ca impreuna cu Virgil, doi barbati maturi, sa aplaneze conflictele generate de Maricel si Florin.

  9. 12
    merry Says:

    georgica parca este o broscuta oac. prea scund fata de elefantica lui Mada.georgica a venit dupa ceva bani la fel si pupaza.

  10. 11
    alexa Says:

    Geogica e potrivit pt acest show, varsta potrivita , studii, te bazezi pe un asa baiat . cred ca s-ar potrivi cu Iulia …, par a fi asemantori ca temperament . multa bafta!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free