MPFM2 (baieti): Florin, 21 de ani, Arges


florin

Florin este concurent cu drepturi depline la Mireasa pentru fiul meu, sezonul 2. Are 21 de ani, vine din Arges si se descrie ca fiind o fire sentimentala, comunicativa, orgolioasa si isi doreste o fata asemenea lui.

Florin este un tip romantic, caruia ii place sa scrie poezii. In liceu a fost considerat tocilarul clasei.

A urmat scoala militara si in prezent este Caporal in rezerva. Cariera militara i-a fost inspirata de tatal sau, care a lucrat in cadrul armatei. Din pacate acesta a decedat intr-un accident de masina.

S-a inscris de doua ori la facultate, insa a esuat. A fost angajat in Grecia, de unde s-a ales cu un training in bucatarie traditionala.

Florin a venit insotit de bunica sa, doamna Maria.

Ce parere v-ati creat despre concurentul Florin?

Articol realizat de Raluca

15 comentarii la “MPFM2 (baieti): Florin, 21 de ani, Arges”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    merry Says:

    Florine daca spuneai azi despre toate cuplurile din casa ca sunt false si te luai la tranta cu ele sigur ajungeai in finala, asa numai de Georgica ……… si cu ceilalti pupaturi nu merge noi vedem ca sunt falsi toti mai ales cei doi diplomati Alin si Andreea . Fata de langa tine ….. avea dreptate Mirabela.

  2. 14
    merry Says:

    Mirabela trebuia sa vina, nu cei doi miorlaiti si imaturi.

  3. 13
    anita Says:

    Florin nu te mai supara tie iti trebuie liniste nu haosul care este in emisiune. Doamna Mirela Florin este traumatizat din cauza accidentului si ii va face foarte rau nervii care sii face in emisiune si o sa iese din cauza lui Stefania si o sa iese foarte bolnav,mai bn sa iese cu bunica akum decat prea tarziu.Ne pare rau de el si de bunica lui.Va pwpam pe amandoi si sa aveti grija de voi asteptam un raspuns va iubim.Sanatate!Anita si Cristina(DROBETA TURNU-SEVERIN)

  4. 12
    moni Says:

    A pus cateva kilograme bune pe el de la intrarea in concurs. Ii prieste acolo….

  5. 11
    maia Says:

    Are o carie de toata frumusetea exact la dintii din fata.Intr-adevar un copil necajit dar si inrait de la cate palme a primit de la viata

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free