MPFM2 (baieti): Dragos, 26 de ani, Craiova


Dragos

Dragos este concurent cu drepturi depline in competitia Mireasa pentru fiul meu din sezonul al doilea. Are 26 de ani, vine din Craiova si a terminat facultatea de Drept si Administratie publica.

Dragos este sincer, serios si uraste minciuna. Desi a mai fost o data la un pas de casatorie, un urma unei relatii de aproape 7 ani, care s-a incheiat anul trecut, el se considera cu inima deschisa spre o alta fata.

Dragos a venit in competitia matrimoniala pentru a-si gasi aleasa inimii.

El a venit insotit de mama lui, doamna Stefana.

Ce parere v-ati creat despre concurentul Dragos?

Articol realizat de Raluca

22 comentarii la “MPFM2 (baieti): Dragos, 26 de ani, Craiova”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 22
    merry Says:

    Dragos a ales cea mai urata fata din casa crezand ca o sa fie votati ca au o varsta dar s-a pacalit, Cornelia o are pe Mirela in bucuresti care a venit zilnic la ea cu flori, ce mai nu este o fata serioasa .

  2. 21
    ELENA Says:

    DRAGOS TE ROG SA TE IMPACI CU CORNELIA ,NU TE LUA DUPA GURILE RELE CA NIMENI NU/TI VREA BINELE,STEFANA SA STEA IN BANCA EI,CA NU MAI ESTE CA PE TIMPUL NOSTRU ,DACA A DANSAT,SI S/A DISTRAT SI CORNELIA CE MARE RAU A FACUT ,IN PRIMUL RAND TINE CONT CA BAIATUL A INVITATO LA DANS CE,TU DACA ERAI IN LOCUL EI NU TE DISTRAI,CA BAIAT,BA CRED CA TU FACEAI MAI RAU .DRAGOS TU NU VEZI CA TOTI ITI VOR RAUL,AI VAZUT CE TI/A FACUT ALIN,PRIETENUL TAU,ANDREEA O INFLUENTEAZA PE CORNELIA,IMPOTRIVA TA,LA FEL SI ELENA STAI SI MEDITEAZA BINE,CORNELIA NU A GRESIT CU NIMIC,TE ROG,NU TE MAI LASA INFLUENTAT NICI DE MAMA TA PENTRU CA NU MAMA TA TRAIESTE CU SOTIA TA CI TU DRAGOS,TE ROG,VA VOTEZ SI VA SUSTIN ,ITI SPUNE O OLTEANCA IN VARSTA DE 66 ANI,LASA GELOZIA CA ASA SUNTEM NOI LTENII,GELOZIA DUCE LA RAU BAFTA,SICULTA/MI SFATUL DRAGOS.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free