Fete: Andrada, 23 de ani, Arges


andradaAndrada are 23 de ani, este din Mioveni, judetul Arges si a venit la Mireasa pentru fiul meu cu gandul de a se casatori. Ea se declara o gospodina desavarsita. Andrada este in zodia varsatorului si este nascuta pe data de 26 ianuarie, in aceeasi zi cu doamna Maria, mama lui Catalin.

A absolvit Facultatea de Litere din Pitesti. Este o persoana prietenoasa, sociabila, altruista si deschisa la tot ce este nou. Ii plac baietii romantici, prietenosi, inteligenti si stapani pe situatie.

Andrada a devenit concurenta cu drepturi depline in casa Mireasa pentru fiul meu la decizia celor de acasa, care au votat-o intr-o proportie de 14,3%.

Ce parere aveti de concurenta Andrada?

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Fete: Andrada, 23 de ani, Arges”

  1. 1
    maria Says:

    pare finuta si delicata dar cam timida Andrada

  2. 2
    yari Says:

    cea mai draguta!!!

  3. 3
    Gutue Marius Says:

    draguta ,inteligenta

  4. 4
    LORA Says:

    spune mi cu cine te imprietenesti sa ti spun cine esti ,asta esti tu fatuca draga pai au disparut baietii de pe pamant de te ai lipit de LATRAUL asta?el trebuie dus la nr.9 de urgenta nu vezi ca e amnezic ??e labil pshihic fugi cat poti departe de pshihopat…….

  5. 5
    merri Says:

    de dimineata era in bucatarie , urata nemachiata. o pitica siliconata.

  6. 6
    a-dina Says:

    imi esti antipatica… nu stiu de ce te lasi dominata de psihopatul de Catalin… si tu pari o fata culta, dar aparentele inseala… esti la fel ca viitoarea,,soacra,, d-na Maria, care imi provoaca sila cind o vad ce tzatza este de la tara si daca a lucrat in Bucuresti la ITB,unde lucrau cei mai ,,tzarani,,a ramas tot o inculta,care se mandreste cu ,,scolile inalte,, facute de fiul ei… poate prin canale s-a autoeducat, caci ii lipsesc cei 7 ani de acasa, acasa … spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti…jucati prost rolul unui cuplu de indragostiti… nu stiu de ce iesi mereu mireasa saptamanii, caci nu va vad ca pe niste indragostiti adevarati…dar banii va tenteaza…

  7. 7
    merri Says:

    Seamana foarte mult cu Maria si fizic si gandire. Urata prin casa fara fard…. Catalin merita alta fata.

  8. 8
    FULGULET Says:

    NEMACHIATA, URATA CU CRACI MAI E SI REA LA SUFLET.

  9. 9
    ana Says:

    andrada ejti o scumpa si te votez in continuare

  10. 10
    merry Says:

    parca este o musca.

  11. 11
    zachel Says:

    andrada esti o fata minunata, deosebit de draguta-fara parul strans rau in coada-scuze-; daca iti pastrezi umorul, GARCEA DE MPFM va transpira si mai tare; ma crezi sau nu, dar vorba ta cu CRESTINUL a ajuns de pomina; iubesc la tine, copila draga, felul in care te adresezi tie la persoana a 3-a, spunand ANDRADA A FACUT, ETC… esti preferata mea, rezista glumind , numai asa ii dezarmezi pe pricopi; eu ii spun garcea – mincinosul, ingamfatul, neputinciosul; este brutal, respingator si CAND ESTE ATRAS SEXUAL, DEVINE PERICULOS; FERESTE-TE DE EL, nu-i mai raspunde sub nici o forma, mai bine inghite-ti vorbele, pleaca de langa dobitoc; aminteste-ti cum el spunea ca “calca pe cadavre,”sa o i-a moartea pe d-na Maria, etc; sora ta este ca tine, respectoasa, fff draguta, iubitoare; cred ca uneori mirela te apara, fiindca te place; dar nu mereu, deci nu te baza pe asta; ai sarm, esti carismatica, nu te lasa asaltata de garcea; andreea este dublicitara, edina este rea, sunt 2 prefacute, pt a ajunge in finala; tu ai un viitor pe care garcea nu ti-l poate fura; ce-i al tau e pus deoparte si DUMNEZEU VEDE SI NU DA CU PARUL; AM AVUT DORINTA DE A TE IMBARBATA PE TINE SI PE FAMILIA TA, PT. CA MERITI; REZISTA TU, multi dintre noi nu ar reusi; DUMNEZEU SA TE TINA IN PALMELE SALE;

  12. 12
    elenab Says:

    zachel…….mot a mot cred ca nu m-as fi exprimat din toata inima maI elocvent decat ai facut-o tu, nu pot sa mai adaug nimic, DUPA MINE CEI PE MASURA S-O FACA AR TREBUI SI CRED CA LE-AR FI DE REAL FOLOS CELOR DIN CASA ,SA AIBA ACEES LA TOATE FORUMURILE CARE SE REFERA LA AC. EMISIUNE,

  13. 13
    ana_s Says:

    Andrada esti o mahalagioaica! Afara cu tine! Rusine!

  14. 14
    geta Says:

    andrada pune leiii la respect te votam sa spu-i adevarul.

  15. 15
    geta Says:

    andreea i-a dat flori marioare sa no elimene si s-o voteze pana la sfarsit leiii.

  16. 16
    erwin Says:

    andrada imi placi, dar nu-mi place modul in care te strambi cand te enervezi.
    in rest succes

  17. 17
    elena Says:

    esti frumoas, desteapta , realista , neiertatoare , cred ca faceai o pereche minunata cuCatazlin dadeatzi sah mt vietzii bravo tzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. 18
    zookey Says:

    Andrada este o persoana care nu-mi inspira altceva decat antipatie, insensibilitate, mahalagism, negativism si multe barfa. Initial, mi se parea o tipa indrazneata care nu isi depasea limitele. In schimb, pe parcurs si-a aratat adevarata fire. A vrut sa o faca pe corecta si s-a aliat cu cine nu trebuia pentru a ataca concurentii puternici precum Adrian si Andreea. Cu o persoana ca ea, care te provoaca psihic, e cam greu sa te abtii si sa nu o jignesti, in final explodezi cum a facut Adrian si culmea, Andrada s-a simtit foarte jignita. De ce Andrada? Este rezultatul firesc al faptelor si cuvintelor tale !

  19. 19
    magda Says:

    Andrada daca iti place de Adrian spunei,si nu te mai certa cu el.Esti tanara si lipsita de respect nu ai bunul simt,pt tine am mila ca nu poti da dovada de nimic bun.

  20. 20
    merry Says:

    Andrada daca era pentru ea castiga suta la suta. Andrada sunt sigura ca ai vazut cum este gabriela afara si de aici crizele pe adrian in platou luni. Adrian este sufletist dar Dragos cum a zis toate sunteti niste zdrente.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free