Alexandra NPM4, chipul Bonprix 2011


alexandra-npm4Alexandra, fosta concurenta Nora pentru mama 4, a devenit imaginea Bonprix 2011, in urma unui concurs desfasurat intre 16 tari. Fosta concurenta, cunoscuta ca si model in Constanta, a reusit sa acumuleze 3432 de voturi, clasandu-se astfel pe locul 1 .

Alexandra a devenit imaginea Bonprix Romania 2011, castigand in urma concursului o sedinta profesionala de styling si fotoshooting in studioul foto bonprix din Hamburg.

Alexandra a castigat mai multe concursuri de frumusete in urma participarii la Nora pentru mama.

Mult succes Alexandra si tine-o tot asa!

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Alexandra NPM4, chipul Bonprix 2011”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    alexandra npm 4 Says:

    multumesc frumos!

  2. 15
    mery Says:

    Ce m-am mai suparat cand aproape ca faceai cuplu cu mortaciunea aia de Laurentiu copilul tiristei . Tare mult l-am placut pe Vlad – un barbat ocrotitor , dar a facut si el niste alegeri …. Mortisia lui Laur , partenera de caleasca la final a tiristei . Succes . Meriti cel mai tare baiat .

  3. 14
    lavinia Says:

    ma bucur pentu tine esti tare frumoasa team apreciat tot timpu pentru cum teai comportat in casa nora pt mama sper sa ai noroc si in continoare dar tu acum ce mai faci teai maritat ai preten bafta in continoare

  4. 13
    silvia Says:

    felicitari esti tare frumoasa

  5. 12
    alexandra npm 4 Says:

    Buna!!dap am prieten!!pupik:*

  6. 11
    gaby Says:

    Felicitari Alexandra tine-o tot asa meriti sa ai parte de tot ce este mai bun pe lumea asta.Mult succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free