Valentin si Diana – la un pas de despartire


vali diana npm4 17.02Cuplul format din Valentin si Diana, concurentii Nora pentru mama 4, a fost la un pas de despartire, in urma certurilor din ultima perioada.

Reprosuri au aparut din ambele parti.

Diana a avut mai multe reprosuri de facut in legatura cu anumite gesturi pe care Valentin le-a facut, iar Vali a avut cateva momente in care a regretat pentru putin timp rapiditatea cu care a hotarat sa se logodeasca, deoarece considera ca Diana este prea copilaroasa si nu poate lua anumite lucruri in serios.

Desi aceste mici certuri s-au transformat la un moment dat in lucruri destul de serioase, iar relatia era pe punctul de a se destrama, Diana si Valentin stand mai mult de vorba despre cele intamplate au reusit sa se impace, constientinzand cu adevarat ca sentimentele pe care le nutresc unul fata de altul sunt mult mai puternice, decat orice altceva.

Ce parere aveti de momentul de impas pe care l-au avut Diana si Valentin in relatia lor?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Valentin si Diana – la un pas de despartire”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 33
    ioana Says:

    Singurul repros care ma determina sa cred ca nu le va merge relatia este ca Vali nu-i ia niciodata apararea Dianei, ea tb sa raspunda acuzelor, ea tb sa faca fata situatiilor, el o tine dupa umeri sau de mana si tace precum un dulau. Mi se pare iresponsabil si static pe-o situatie deja creata. Si tatal Dianei a observat cat de impasibil e.
    Ar fi interesant sa fie invitata Liliana si sa-i vedem privirea lui Valentin !

  2. 32
    Cristynne Says:

    Daca ar fi intrat Liliana in casa oare ce s-ar fi intamplat cu acest cuplu? Ma gandesc la faptul ca Valy a suferit mult dupa plecarea ei si chiar a plans?…

  3. 31
    Cristynne Says:

    Am vazut Hi5 a.. lui Valy…cu sticla la gura in ambele fotografii…poate ca intradevar ii place baiatului sa bea cate o bere! Ce este rau in asta? Cati nu o fac? ,dar fara a se imbata ci alaturi de prieteni si mai rar.. si din placere!…re abia 3o de ani ce ati vrea sa faca?..,..ba am inteles ca si munceste!

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free