Georgiana isi doreste sa fie concurenta NPM4


georgiana 15.02Georgiana, o tanara de 21 de ani din Calarasi, isi doreste sa devina concurenta cu drepturi depline la Nora pentru mama 4.

Georgiana este studenta a Facultatii de Comert din Bucuresti si se descrie ca fiind o persoana dinamica, careia ii place sa faca sport: ski, inot, dans si plimbari cu bicicleta.

Barbatul ideal pentru ea ar trebui sa fie vesel, dinamic si un pic romantic.

Georgiana sustine ca baiatul care i-a atras atentia este Lucian.

Ce parere aveti de Georgiana? Ati dori ca aceasta sa devina concurenta Nora pentru mama 4 cu drepturi depline?

Articol realizat de Raluca Neagu

28 comentarii la “Georgiana isi doreste sa fie concurenta NPM4”

  1. 1
    Georgiana Says:

    Tiza mea.mi se pare o pers foarte deschisa,mi-ar placea sa faca cuplu cu Vlad..sau chiar Lucian..Ar fi bine sa intre si baieti noi in casa..Succes Georgiana!

  2. 2
    anda deltov Says:

    Georgiana este o fata draguta, simpla, cred ca ar merita sansa sa ramana in casa. De dorit ar fi sa mai intre si baieti , cei care au intrat ultima data mi se par inca copii, nu sunt pt. insuratoare.

  3. 3
    GEORGY Says:

    ESTI CEA MAI PTIN DRAGUTA

  4. 4
    Nimeni Says:

    e dragutza

  5. 5
    elLa Says:

    nici asta numi prea place..nui aja de dragutza

  6. 6
    Georgy Says:

    II mumoasa :x :X!!Sa sti ca si pe mn ma cheama Georgyana:))))MuMoAsaidd:georgysefa_tuturor

  7. 7
    Ancutza Says:

    E cam spalacita saracutza!!!

  8. 8
    alexa Says:

    mmmm nici ea nu e ft stralucita….

  9. 9
    bianca Says:

    e foarte draguta tipa!sper sa ramana in casa… cred ca s-ar potrivi cu costi.

  10. 10
    ligy Says:

    e o fata draguta,dar nu s-ar potrivi cu Lucian ,mai ales la inaltime. eu as vedea-o mai degraba langa Costi.

  11. 11
    Cristynne Says:

    Da o fata draguta si care s-ar potrivi cu Lucian :P Dar el probabil ca nu vede asa lucrurile! :P Pacat! Macar ca prietena si i-ar fi mult mai usor acolo in casa! :P In felul acesta ar mai uita de obsesia pe care a facut-o pentru Cristina! : oops:

  12. 12
    Cristynne Says:

    Ma bucur ca am descoperit acest site! Mi se pare civilizat cum se discuta..fara atacuri si jigniri..Felicitari administartoarei..parca…e deosebit de ce se petrece aiurea…e liniste si pace…multumim! :P

  13. 13
    Cristynne Says:

    Pacat,ca la comentariile pe care le facem nu avem posibilitatea de a posta si imagini diferite…pentru a inveseli aceste pagini sau nu putem sa postam folosind si avatarul fiecare! :P Ar fi mai haios! Dar e serios si imi place si asa cum arata! :P

  14. 14
    Alex Says:

    Georgiana este o fata dragutza de treaba plina de viatza …. Ar trebui sa intre in casa un baiat pt ea io nu cred ca Lucian poate sa formeze un cuplu sau un fel de relatzie cu ea atat timp cat Lucian o vrea pe Cristina… Imi place de Geo… si sa zic asa un sfat pt ea tzine-o tot fa ce simtzi nu sta “ascunsa “:)

  15. 15
    coso Says:

    imi place de ea este o fata de viata ,draguta bafta georgiana!

  16. 16
    loredana Says:

    nu stiu care este rolul ei in casa…nici nu stie sa vorbeasca cand este intrebata ceva nici nu stie sa raspunda…incepe sa rada…georgiana a venit sa se ingrase am vazut o cum bobineaza:))))))

  17. 17
    virginia din Galati Says:

    Georgiana nu te baga in troaca ca te maninca PORCII.nu te forta ca nu joci bie.Costi este un baiat bun ca prieten nu ca iubit ca el cind intra pe usa,intra mai intai,burta si apoi el,asa ca nu ai ce iubi cind tu esti o furnica si nu ti se potriveste.stai in banca ta cum ai stat pina acum ca nu va iese,si Daniela sa-si ouna pofta in cui ca aici in casa nu este cercul ei.sa se duca lsa se invirteasca pina ameteste acasa in cercul ei deteriorat.face-ti loc la oameni seriosi sa intre in casa care nu au cercuri.AFARAAA…

  18. 18
    ghjkkk,, Says:

    NU IMI PLACE, NU S POTRIVESTE CU COSTI

  19. 19
    Cristynne Says:

    Intre timp mi-am schimbat parerea privitoare la ea;este o figura stearsa si a facut un cuplu de complezenta cu Costi! Sta departe de tot ce se intampla in casa! de ce? ce o retine?

  20. 20
    Cristynne Says:

    Pacat de acest site…probabil ca nu a fost si nu este vizitat de cei care ar vrea sa scrie cate ceva despre emisiunea NPM! ..sau nu le place linistea si bunul simt de aici,de prefera alte sit-uri unde carcoteala e la mare inaltime si atacurile la persoana la fel?

  21. 21
    Cristynne Says:

    Am revenit si revin cu placere ori de cate ori pot;imi pare rau ca nu sunt dsponibil…a mai des!

  22. 22
    minda Says:

    de unde mai aduceti toate mutrele astea?

  23. 23
    Iuly Says:

    este destul de draguta:D

  24. 24
    carolina Says:

    esti o mataita afara cu tine si cu daniela aia pacat de costi

  25. 25
    eu Says:

    dute si invata sa vb,pacat k nu te vezi cm arati,esti penibila.

  26. 26
    ioana Says:

    Si mie imi place fetita asta, pacat nu au fost baieti de calitate in “tura” asta. Dar cum multi sunt axati pe circ, draga de ea a ocupat un loc, as zice, insignifiant si nu merita. Pacat de timpul pierdut. Sa-i dorim succes la scoala si cum e f tanara, are timp suficient pentru a-si intalni jumatatea. Parerea mea, Costi nu a venit sa se casatoreasca.
    Bine-ar fi a li se dea si ceva util sa faca celor din casa, plictiseala si lenea conduc la apropieri din alt punct de vedere….confundabil cu “iubirea”

  27. 27
    elena Says:

    Fetito esti atat de tanara,maritat iti trebeie?si cu cine?cu porcul plin de sunci si cu gura urat mirositoare?probabil sunteti multi frati la parinti devreme ce vroia sa te infieze rat oasa de Daniela.

  28. 28
    lucyan Says:

    SI IO AMI DORESC SA SA INTRI CAT MAI REPEDE LA NORA PENTRU MAMA

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free