Baieti: Lucian, 21 ani


Lucian 04.01Lucian este din Galati si are 21 de ani.

El se considera o persoana dinamica, ii plac foarte mult jocurile de tip combat si crede ca se va distra foarte bine cu restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4.

Lucian a venit in competitie special pentru a o cunoaste pe Cristina, deoarece ii place modul ei de gandire.

Ce parere aveti de noul concurent Nora pentru mama 4, Lucian?

Articol realizat de Raluca Neagu

22 comentarii la “Baieti: Lucian, 21 ani”

  1. 1
    Silvia Says:

    Imi place muult cu arata Lucian : x
    It’s my fav. : x
    Si ii sta foarte bine alaturi de Cristina ;)
    M’as bucura foarte mult daca si’ar rezolva problemele si s’ar impaca :)

  2. 2
    gabriellla Says:

    lucian esti simpatic si de viata….te potrivesti cu cristina…..bafta sa aveti si sa castigati concursul chiar daca nu o sa va casatoriti,puteti sa va logoditi si sa continuati afara….va pup si tineti-o tot asa….si cristinutza lasa mofturile si incearca sa fy din nou cu lucian;););)

  3. 3
    simona68 Says:

    simpatic,inteligent,nu se potriveste cu cristina.

  4. 4
    iulia Says:

    renunta la cristina si asculta-ti mama. cristina de trage in jos, si o sa ajunga se te faca nu numai catelusul ei dar, si purecelul ei, doar si ea se comporta si este ca o purcea.

  5. 5
    Lacrima Says:

    Naspa baiat….

  6. 6
    Anda Says:

    Lucian este mult prea educat pentru a sta alaturi de Cristina. Nu se potrivesc.

  7. 7
    Amy Says:

    Imi pare rau pt tne dar Cristina doar isi bate joc asa ca mai bine renunta ;)

  8. 8
    mircea Says:

    mai LUCIAN nu stiu ce avocat vei ajunge tu,daca asa vei apara un client,precum te aperi pe tine si pe mama ta,e greu amice,vei muri de foame

  9. 9
    delia Says:

    nu esti uratdar nu mai fi asa ‘dabalat’. nu vezi ca nu ai sanse la cristina? imi patre rau pt tine. este adevarat ca nu trebuie sa renunti din prima dar nici chiar asa.azi am vazut imaginile in care te palmueste. nui permite pt ca in joaca sau in serios se va obisnui. IA SCHIMBATI SI TU ATITUDINEA FATA DE EA. FI MAI SMECHERAS, MAI RIDICATI UMERII AIA NU STA CA BABA IN PIATA APLECATA. DAO PE CRISTINA ” CU CAPUL DE PERETE”, ASA O SAI PLACA DE TINE. SI DAI SI TU IN GLUMA VREO DOUA PALME . NORMAL CA TARE DAR ASA FINUT SA VEZI CA O SAI PLACA. IN SCHIMB AVOCAT CU ATITUDINEA ASTA NU O SA DEVII NICIODATA. DESCARCATE OMULE. FII BARBAT. Desigur in limita bunului simt. te pup. sa spui tot timpul ce ai pe suflet. mie imi place veronica. o ador. asta gindeste, asta face. ea nu e ca tine. nu sar lasa umilita. nu uita. toate au o limita. te pup.

  10. 10
    mariana Says:

    imi pare rau sa vad ca iti bati joc de femeia ce te-a adus la lumina si te-a crescut,nu e pt tine Cristina,te foloseste ca sa nu fie eliminata,pt asta vrea cuplu dar rusine tie sa-i permiti sa o jigneasca pe mama ta,e o nesimtita,falcoasa ar trebui sa se priveasca in oglinda,e o needeucata,nu stiu ce au pazit parintii ei toti acesti 20 ani,esti un pampalau daca trimite bezele iubitilor ei de mina cu tine.Bine zice mama ta,uitate bine ce iei la usa TA,pacat ca ai cazut in vraja ei,pacat de mama ta.Oare nu ai mai vazut femei???!EA NU E PT TINE !!!!!!!!

  11. 11
    Vio Says:

    Lucian este cel mai simpatic baiat din concurs :X:X:X

  12. 12
    nicoleta Says:

    buna
    as dori si eu id lui lucian

  13. 13
    loredana Says:

    lucian este un mutalau:))))sper nu nu se cupleze cristina cu el….
    de fapt este cu el …dar sper sa fie cu el din plictiseala….nu e bun pentru ea

  14. 14
    Byby Says:

    Luci e cel mai simpatic baiat din concurs si face un cuplu minunat alaturi de Cristina .Se potrivesc de minune ;;)

  15. 15
    virginia din Galati Says:

    nu iti face iluzii ca,Cristina nu te iubeste si chiar te tine pentru concurs.sa vedem acum daca a intrat Laurentiu o sa mai dureze mult cuplul tau.mi-a placut de tine si de mama ta la inceput,dar de cind v-ati alaturat taberei rosii,a-ti picat in ochii telespectatorilor si ati aratat ca sunteti condusi de capetenie:VERONICA:

  16. 16
    ioana Says:

    Cred ca va sta toate viata sub papucii Cristinei, asta incearca domnisorica

  17. 17
    andreea Says:

    foarte bine ca lupta pentru ce iubeste. Eu cred ca se potrivesc, daca nu vor vedea ei pe parcurs. Urat din partea mamei lui ca se baga intre ei , pentru ca le poate distruge relatia. Cristina a facut greseli fiindca e un copil, oricine a gresit in viata lui, dar toti ridica piatra sa o arunce in ea

  18. 18
    Alin Says:

    Pe langa faptul ca e cel mai frumos are si cea mai draguta fata din concurs langa ea..sper sa o iubesti din suflet si sa o respecti.Va doresc toate cele bune si sincer cred k ar fi bien sa te casatoresti cu ea .

  19. 19
    melisa Says:

    luci este cel mai frumos cocurent si alaturi de cristina formeaza un cuplu super tare…SUNT SIGURA K VE.TI CASTIGA!!!!BAFTAA!!!

  20. 20
    melisa Says:

    CONCURENT:dPARDON

  21. 21
    Eu Says:

    Ce zodie este Lucian? Dar Cristina? Multumesc anticipat. Pup

  22. 22
    alessa Says:

    haoleu ce baiat e luacian e frumos
    :X

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free