Fete: Brandusa-Mihaela, 25 ani


BMBrandusa-Mihaela are 25 de ani, este din Bucuresti si a absolvit facultatea de Design Vestimentar.

Ea este pasionata de moda si design si vrea sa devina designer vestimentar.

Barbatul ideal pentru ea, ar trebui sa aiba un caracter frumos si sa fie ambitios.

21 comentarii la “Fete: Brandusa-Mihaela, 25 ani”

  1. 1
    rodica Says:

    brandu iti urez mult noroc si sper din tot sufletul sa castigi pentru ca o meriti, fi tare si nu te lasa prinsa in jocul celor din casa ….. te pooop prietena ta rozy

  2. 2
    alina Says:

    tbx cristina sper sa fi castigatoare te sustzin :X:X::X:X:

  3. 3
    D - NA KATY Says:

    MI-AS DORI SA FIU PUSA IN SITUATIA DE A NU PUTEA AVEA O ( UN ) FAVORIT IN CASA , DIN CAUZA COMPORTAMENTULUI DE EXCEPTIE PE CARE SA-L AIBA TOTI CONCURENTII … VISEZ FRUMOS , NU ?
    LE DORESC TUTUROR SUCCES , SA FIE INTELEPTI , SA NU NE INSELE ASTEPTARILE , NOUA , CELOR CARE-I ASTEPTAM IN CASELE NOASTRE ZILNIC … FITI SINCERI , CU BUN SIMT SI , DE CE NU , MULT SIMT AL UMORULUI .

  4. 4
    Emma25 Says:

    Vava sper sa-ti gasesti jumatatea in aceasta emisiune si sa castigi

  5. 5
    cocolino Says:

    baaaaa p-asta o stiu =)) mai lasati si comment-uri in defavoarea ei, ca asta e realitatea…cea mai increuta persoana si cea mai atotstiutoare, din cate persoane cunosc si din cate o sa cunosc…melodia aia…”one in a million” i se potriveste, dar nu o considerati lauda…ca e defect…

  6. 6
    Nikoll Says:

    sincer n-am nimik k tn dar ….nu mai manka….la anii tai esti f grasa….tine si tu o dieta…..dk ma vz p mn la cei 31 de ani ai mei si k o fetitza de 10 ani,kum arat de bine….pe bune akm…..stiu k probabil nu e vina ta…..poate ai o glanda,cv…..dar totusi…..fa ceva……..eu iti tin pumnii si bafta multa….sa nu te superi p mn,ok?…..in fond si la urma urmei,e doar o parere……….

  7. 7
    andu Says:

    urata cu spume :) ) ELIMINATA :P afara cu tine

  8. 8
    dana Says:

    intre frumusetea interioara si cea exterioara e diferenta si cind te gindesti ca frumusetea exterioara se duce si cu cea interioara ramii si cei care nu stiu sa o aprecieze sunt asa multiiiiiiiii cum sa nu fii dezamagit bafta cristina

  9. 9
    dana Says:

    intre frumusetea interioara si cea exterioara e diferenta si cind te gindesti ca frumusetea exterioara se duce si cu cea interioara ramii si cei care nu stiu sa o aprecieze sunt asa multiiiiiiiii cum sa nu fii dezamagit bafta fetelor

  10. 10
    anda deltov Says:

    A fi gras nu este un defect. Este bine sa ai grija insa pentru ca odata cu varsta,prin kg-mele in plus se pierde si sanatatea. Incearca sa nu mai fi asa sensibila. Demonstreaza ce poti si lasa lumea sa vorbeasca. Succes!

  11. 11
    cosmina Says:

    sa nu te dai batuta si nu o lua in seama pe brandusa esti frumoasa mai bn ca tine decat ca ea biscuite in dunga bafta

  12. 12
    mirela Says:

    se vede k esti o fata inteligenta si cu educatie.esti draguta asa cum esti.nu trebuie sa te simti complexata k ai cateva kg in plus.fiecare om e special in felul lui.nu mai baga in seama toate rautatile.

  13. 13
    ada Says:

    stiti ce nu inteleg?daca tot e desinger,se presupune ca are o imagine ingrijita..dar observ ca ea e cea mai neingrijita dintre fete…nu ma leg de kilograme ci de machiaj,par,imbracaminte,gesturi etc.Nu cred ca o va alege vreun baiat!

  14. 14
    Emma Says:

    http://brenda-brandusa.hi5.com adresa de hi5 a BRADUSEI!!!!

  15. 15
    maria Says:

    dute acasa

  16. 16
    catalina Says:

    esti o fata draguta si desteapta dar trebuie sa fii un pic mai atenta la aspectul tau..chiar daca ai cateva kg in plus trebuie nu numai sa te staduiesti sa scapi de ele dar si sa te staduiesti sa ti le ascunzi…ai mai multa grija cum iti aranjezi parul si nu te mai machia asa strident..nu te prinde .
    Si mai ales nu te mai lasa prinsa in jocul Brandusei…nu te cobori la nivelul ei …care e mult sub nivelul tau , indiferenta doare mai tare , ai sa vezi.
    Multa bafta si capul sus .

  17. 17
    Tanaka Says:

    Ditai batoza

  18. 18
    coso Says:

    fi tare bm si nu te lasa calcata in picioare de nesimtitele alea doua.

  19. 19
    ada&mase Says:

    Esti foarte de treaba imi place cum desenezi; tu desenezi iar eu confectionez; Esti f frumoasa tineo tot asa , fi tu insati. Bafta pe mai departe

  20. 20
    Mary Says:

    bm,mi-ai placut f.mult ,se vede ca ai educatie,esti rasata,draguta,plinuta ca si mine,o vorba din batrana spune cine-i gras e si frumos,deci nu-ti fa prea multe probleme din asta,arati exzcelent,mie im plac artistii,iar tu ai dovedit ca esti o artista,iti doresc noroc in viata si cu siguranta vei gasi jumatatea ta.

  21. 21
    ELENA AGNITA Says:

    test

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free