Destinatie de vis pentru baietii de la Nora pentru Mama 3


Istanbul este cel mai mare oras al Turciei. El este singurul oras din lume ce se intinde pe malurile a doua continente, Europa si Asia, avand o populatie de 11.008.790 de locuitori. Istanbulul a fost, dintotdeauna, centrul vietii economice a Turciei, datorita localizarii sale geografice.

Cele mai vizitate locatii din Istanbul sunt: Hagia Sophia, Moscheea Albastra, Cornul de Aur si Palatul Topkapi.

Concurentii din casa Nora pentru mama 3, vor avea in curand ocazia de a petrece o minunata excursie in aceasta locatie turistica de vis.

12 comentarii la “Destinatie de vis pentru baietii de la Nora pentru Mama 3”

  1. 1
    Maura Says:

    Ce excursie? Catalin si Marian ar trebui sa plece definitiv din emisiune impreuna cu cele doua orfeline Lucica si Ioana .Sunt needucati si in plus si de asta nu stiu sa vorbeasca , adora scandalul .

  2. 2
    Maura Says:

    Ce excursie? Catalin si Marian ar trebui sa plece definitiv din emisiune impreuna cu cele doua orfeline Lucica si Ioana .Sunt needucati si in plus de asta nu stiu sa vorbeasca , adora scandalul .

  3. 3
    alexandra Says:

    toti baietii ar trebuii s plece l istambul,le-ar face bine o iesiri din cetatea dragostei,iar despre marian si catalin pot spune k sunt baieti de treaba chiar daca uneori se comporta prea copilareste…toti merita aceasta excursie

  4. 4
    good.angel67 Says:

    E bine ca pleaca mai vad si ei lumea iar uni dintre ei poate se mai cizeleaza.

  5. 5
    daniela Says:

    Vacanta placuta ne-am duce si noi

  6. 6
    fany Says:

    ionut si catalin sunt cei mai tari. s-o tina tot asa.cit despre stela si ildico, pot spune ca sunt tiparite din revista urzica.ele au venit la statiune in cetate nicidecum sa-si sustina baietii. andreea are un comportament mizerabil.

  7. 7
    olimpia Says:

    Vacantza Placuta !.Rade ‘”harbde oala sparta”nu-i asa Fany?ionut si catalincei mai obezii concurenti , va trebuie o oglinda ca sa vedeti ,dar despre comportament ce sa va spun unde s-a pus bip ca injurau cei 2 de mama focului nu-i asa?
    Am senzatia ca nu stitii sa fiti echidistanti bucuresteni,vedeti ce face altul si nu va vedeti pe voi , nu va stiti face autocritica . unde e dreptatea, nu auziti cum injura femeia aia in direct si telespectatorii ,cum ii ingana,dar aveti dopuri in urechi?Cum puteti sustine asemenea persoana?
    are sufletul plin de ura,nu a fost in stare sa lase nici sambata de la ea,e numai pt Roxana,nu tine cont nimeni ca ,Ioana desi e ardeleanca ,nu a fost plecata nicaieri ,nici macar la munte ,de ce sunteti rai?Cu sufletul otravit ,Ioana nu a avut ocazia sa mearga nicaieri ,oare nu merita si ea ceva ,acum?Imi e mila de voi ca nu aveti suflet nu stiti sa lasati de la voi niciodata.de la ardelenii merge multe la populatia defavorizata dar invers nu, niciodata ,noi nu avem nevoie de voi ca , ne ajuta ungurii mai mult decat bucurestenii.Sa va fie rusine noi nu suntem tot Romani?

  8. 8
    olimpia Says:

    sa nu aveti parte numai de ceea ce meritati ,cei care tin ,cu Catalin si Ionut.

  9. 9
    lili Says:

    Au plecat la Istanbul , dar care din fete s-ar uita la Catalin?? Atat la bombanit ma-sa ca s-a vazut in materialele date pe post), ca nu stie sa se imbrace , ca e neingrijit ….., ca parca ea ar fii aranjata .sa se bage pe Roxana , ca ma-sa nu a venit in casa sa -si piarda timpul , ca e prost …..Discutii ce trebuia sa le aiba afara nu cand au intrat in casa.Ce studii are femeia Lucica , nu pot crede ca a fost cadru didactic -are multe lacune ,

  10. 10
    lili Says:

    Au plecat la Istanbul , dar care din fete s-ar uita la Catalin?? Atat l-a bombanit ma-sa ca s-a vazut in materialele date pe post), ca nu stie sa se imbrace , ca e neingrijit ….., ca parca ea ar fii aranjata .sa se bage pe Roxana , ca ma-sa nu a venit in casa sa -si piarda timpul , ca e prost …..Discutii ce trebuia sa le aiba afara nu cand au intrat in casa.Ce studii are femeia Lucica ?Nu pot crede ca a fost cadru didactic -are multe lacune ,

  11. 11
    danutza Says:

    Miar fi placut tare mult sa mearga si fetele cu ei dar nu a fost sa fie,ma bucur pentru toti dar imi pare rau pentru marian ptr k se vede ca sufera dupa violeta dar nu stiu dc nu se cere sa iasa afara cred ca este mai bine pentru el.distractie placuta baietii si aveti grija de voi sa nu faceti vreo trasnae ca va bat fetele

  12. 12
    Ivonne Says:

    danutya-Pai cum sa se ceara afara ?Sunt atatia bani in joc , si cum toti concurentii sunt avizi dupa pusculita, suporta.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free