Oana a parasit in aceasta seara casa Nora pentru Mama


In seara aceasta (29 noiembrie 2008) 2 fete au fost nominalizate de catre mame: Oana ( 1 vot din partea doamnei Stela) si Lavinia ( 4 voturi de la restul mamelor).

Din cauza faptului ca doamna Stela a iesit Mama Saptamanii si Oana nu a mai fost protejata, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul.

Ce parere aveti de acest lucru?

13 comentarii la “Oana a parasit in aceasta seara casa Nora pentru Mama”

 1. 1
  miha Says:

  oana sincer n-avea ce cauta in casa sg ii este mai bine afara

 2. 2
  cristina Says:

  imi pare rau k a plecat oana,de ce zici miha ca nu avea ce cauta in casa?andreea ce cauta in casa?feti frumosi si vedetism

 3. 3
  alexia Says:

  facatura cu voturile astea :) ))

 4. 4
  Vili Says:

  Sincer ma bucur ca Lavinia a ramas in casa. E asa de dulce…

 5. 5
  roxana Says:

  Imi pare rau de Oana ca a iesit dar cred ca afara o sa aiba mai mult succes….

 6. 6
  mara Says:

  Since imi pare rau k a iesit Oana nu ma asteptam..e ceva dubios cu mama saptamani de saptamana asta k Dna Stela nu a mai iesit de mult mama saptamani si acum…..ii urez mult noroc afara Oanei…

 7. 7
  estera Says:

  im i pare bine ca a iesit oana pt k nu forma nici un cuplu cu nimeni si nu-si avea rostul in casa nora pt mama

 8. 8
  ramona Says:

  pt Oana sincer imi pare rau k a iesit pt k era o draguta dar ii doresc multa fericire si noroc si afara sa-si gaseasca iubirea si sa traiasca fericita.Mi-ai placut mult cat timp ai fost in casa si se vede k esti o persoana deosebita.Sper sa auzim vesti bune despre tine.te-am pupat.Ramona din Oradea

 9. 9
  maria Says:

  ce sa zic imi placea de Oana , dar nu prea isi avea rostul in casa nu ar fii facut cuplu cu nici un baiat!ma bucur ca a ramas Lavinia e asa dulce as vrea sa faca cuplu cu Sorin.Acum ar trebui dupa Oana sa plece Roxana pt-ca nici ea nu are ca cauta in casa nu ai inteleg pe cei ce o voteaza MIREASA SAPTAMANII findca nu are nici un mire!!!!

 10. 10
  IULIANA Says:

  Mamele nu stiu sa faca nominalizari.Mai ales Doamna Stela.Care este ideea dupa care voteaza mamele?

 11. 11
  KoryGeo Says:

  Imi pare rau ca a iesit Oana … Imi placea de ea foarte mult … Ce va tot bucurati ca a ramas Lavinia … ca e speriata rau … Mihaela nu are ce cauta in casa.

 12. 12
  miha2009 Says:

  de ce sa iasa din casa Roxana mai ales ca e indragostita inca de la inceput de Bogdan ! nu ati vazut ce emotionati au dansat atunci cand i-a pus psihologul . Bogadan se inrosise si ea era un pic ravasita. cine stie poate ?!!!!!!!

 13. 13
  Myhaela Says:

  imi pare rau………..SUCCES OANA

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free