Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM4″


concurs-marea-finala-mpfm4

Asa cum v-am promis, si sezonul acesta avem un concurs dedicat previzionarii castigatorilor din Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4.

Concurentii ramasi pana in acest moment in competitie sunt: Simona, Carmen, Danut, Teodor, Ionela, Elly, Cristian, Marian si Cristiana.

Pe data de 29 august 2015 va avea loc Marea Finala a acestei editii, urmand ca din toamna (mai precis din 5 septembrie) sa facem cunostinta cu noi concurenti si noi povesti de viata. Pana atunci, va propun sa dati curs acestui concurs, care presupune sa ghiciti care vor fi concurentii clasati pe primele 3 locuri in Marea Finala, dar si ultimul concurent eliminat din competitie.

Premiul pus in joc consta intr-un cadou surpriza (un lantisor frumos, de argint pentru EA si un papion special pentru EL).

Regulile concursului sunt urmatoarele:

Pentru a participa va trebui sa raspundeti la intrebarea “Care sunt concurentii care vor ocupa primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 4, dar si cine va fi ultimul concurent eliminat?”.

Raspunsul se va da ca si comentariu doar in aceasta sectiune de concurs. Nu se iau in considerare raspunsurile de pe facebook sau din alte locuri, decat cele de pe acest blog.

Atentie! Este foarte importanta ordinea in care scrieti concurentii, primul fiind considerat ca ocupand locul 1, respectiv 2 si 3, iar ultimul fiind considerat cel sau cea care va fi eliminat/a.

Castiga cel sau cea care va da primul raspuns corect trimis ca si comentariu (de retinut: adresa de e-mail inscrisa in formularul de comentarii trebuie sa fie una valida). Nu se accepta mai multe raspunsuri din partea unui singur utilizator.

Concursul se desfasoara in perioada: 9 august  – 29 august 2015, ora 17.00.

Castigatorul sau castigatoarea va fi anuntat/a in termen de o saptamana de la terminarea Marii Finale Mireasa pentru fiul meu – sezonul 4 si va fi contactat/a prin email, pentru a afla cum poate intra in posesia premiului.

Va doresc mult succes tuturor!

59 comentarii la “Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM4″”

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

 1. 40
  Denisa Says:

  1.Elly
  2.Cristian
  3.Marian
  4.Simona

 2. 39
  sely32 Says:

  In finala important este cine iese mireasa editiei restul nu conteaza.Niciodata nu a fost un clasament in finala ,castigatorul este mireasa sezonului si daca se casatoreste castiga tot daca nu premiul se imparte la toti in mod egal si nu in functie de nici un fel de clasament final.
  1.-Cristiana
  2.Cristian
  3.Elena(Ellie)
  4.Marian

 3. 38
  naie mirela Says:

  1.cristiana si cristian
  2.elly si marian
  3.carmen si teodor
  4.simona(eliminata)

 4. 37
  Bogdan Moraru Says:

  1.Cristian si Elly -Mirii Sezonului
  2.Cristiana si Marian
  3.Ionela si Teodor
  Concurentul eliminat in Marea Finala este Simona.

 5. 36
  Dana Simion Says:

  Pe primul loc si mireasa mpfm 4 va fi Elly alaturi de Cristian,pe locul 2,si urmatorul loc,3,va fi ocupat de Cristiana.In gala finala va pleca Simona

 6. 35
  Grigore Mihaela Says:

  Cristian, Cristiana, Ely, Marian, Danut, Carmen, iar eliminați vor fi Simona, Teodor și Ionela în marea finală

 7. 34
  Paula Says:

  Concurentii ce vor ocupa prime trei locuri sunt: Carmen, Cristiana si Marian, iar in finala va fi eliminat Danut.

 8. 33
  nacu cristina Says:

  cristian si ely.marian si ristiana si teodor si ionela si simona finalisti simona va fi eliminata in finala…

 9. 32
  Mariana Mangalia Says:

  Cristiana,Cristian,Elly,Marian,Teo-Ionela,Danut si Carmen eliminata in ultima seara,asta,in caz ca nu se razgandeste Simona! Daca ramane,Simona,Danut va fi eliminat in ultima seara,Carmen fiind ultima eliminata,inaintea finalei.

 10. 31
  Denisa Says:

  Primul loc Elly al doilea cristian și al treilea cristiana . Ultimul eliminat este teodor

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free