Mirela Boureanu Vaida a primit premiul pentru „Cel mai bun prezentator al anului 2012”


601945_481044221966994_1945929816_n

Aseara a avut loc, la Ambasad’Or Events Otopeni, Gala de Decernare a Premiilor Online Radar de Media.

Mirela Boureanu Vaida a primit premiul pentru „Cel mai bun prezentator al anului 2012”, iar „Mireasa pentru fiul meu” a luat premiul I la categoria „Cel mai bun reality show”!

MIRELA-BOUREANU-VAIDA-GALA-RADAR-DE-MEDIA-3


7 comentarii la “Mirela Boureanu Vaida a primit premiul pentru „Cel mai bun prezentator al anului 2012””

  1. 7
    Rapidistu' Says:

    Din fata televizorului, multi va dati destepti!

  2. 6
    anonim Says:

    o emisiune de doi bani, vorba lui Bunicu nu merita nici lingura de lemn………

  3. 5
    Florina Says:

    Eu cred ca merita premiul pentru cel mai bun ,,reality circ”. Sa tii niste oameni si sa te joci cu mintea lor instigandu-i la cearta, poate sa faca si o persoana mai putin erudita decat Mirela Vaida.
    E un show matrimonial. Ati vazut ceva legat de acest subiect? Eu nu, am vazut cearta, mizerie, si o dorinta avida de a castiga acel premiu, pus in joc, trecand peste cele mai elementare reguli de bun simt si sentimente(nici nu mai vorbim, ele nu exista).

  4. 4
    merry Says:

    Nu merita acest premiu, mie nu imi place pentru ca nu este corecta si nu stie sa scoata adevarul la suprafata, multe vorbe goale si se vede ca asteapta publicitatea sa plece acasa. Este fericita ca sora ei Cornelia la mai fraierit pentru o saptamana pe fraierul de Dragos si d-na mirela daca va place asa mult aceasta fata poate ii dati si ei o camera ca pana la 27 ani nu are decat rochii si fundite si asa nu are unde sta daca nu o ia dragos la Craiova se aude ca aveti spatiu berechet dar atentie ……..

  5. 3
    fely Says:

    Moderatoare sau instigatoare la circ si scandal??

  6. 2
    anana Says:

    sustin parerea ta Bunicule

  7. 1
    Bunicu Says:

    Pentru aceasta emiisiune nu merita nici lingura dee lemn,atunci cine analizeaza promoveaza violenta limbajul obscen mirlania si mai spune ca este cel mai buna emisiune,jale totul este pentru reting.Iar moderatoarea un tonomat fara pic de vocabular pentru o moderatoare,fraze ca le repeta la infinit fara niici o legatura cu emisiunea.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free