Alexandra – Mireasa Saptamanii (18.02.2012)


alexandraIn Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 18 februarie 2012, Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 32,9% din voturi.

Pe locul al doilea in preferintele celor de acasa, s-a situat Andreea, care a acumulat 21,8% din voturi. Pe cel de-al treilea loc si ultimul in randul fetelor protejate s-a aflat Monica.

Toate cele trei fete protejate de public au fost nominalizate si protejate astfel de catre cei de acasa.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste fetele protejate de public?

Articol realizat de Raluca Neagu

3 comentarii la “Alexandra – Mireasa Saptamanii (18.02.2012)”

  1. 3
    SILVIA Says:

    se;;indragosteste repede;;….hai sa fim seriosi… Dragos baiat de cartier cum se numeste chiar el …se cunoaste dupa vocabular fara pic de scoala…dar face banii cu carca in strainatate ;mama-sa spaland batrani la fund pentru 800$iar el zilier….

  2. 2
    Nelly Says:

    Tilda,pe Alexandra nu o intereseaza daca este folosita sau nu ptr.ca si ea se foloseste de ei ca sa ajunga in finala.”Scopul scuza mijloacele”.Alexandra este exact opusul Edinei,ei ii place sa stea tolanita in pat tot timpul cu Dragos,sa se pupe non stop pe cind Edina vroia conversatie dar nu avea cu cine.Alexandra incepe sa arate din ce in ce mai toapa,noroc cu galele ca o mai aranjeaza cei din staff.

  3. 1
    Tilda Says:

    Am vazut cu toti relatia ei cu Victoras….degeaba a fost atentionata ,nu a ascultat pe nimeni “fata desteapta era (si este)”…..si am vazut cum plingea ca VAI CUM AM FOST MINTITA….NU-MI VINE SA CRED!!!!Nu am fost mintita asa in viata mea(hoppaaaa?)….Vai,vai.

    Parca istoria se repeta ,si fata”cea desteapta” nu a invatat nimic din greselile facute in trecut.
    Vreau sa-i vad fata cand isi da seama ESTE FOLOSITA de Dragos si de Gabriela.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free