Victor catre Alexandra: “Noi doi vom fi impreuna”


victor-si-alexandra-mireasa-pentru-fiul-meuIntamplarea sau destinul i-a adus alaturi pe Victor si Alexandra, concurentii reality-show-ului matrimonial Mireasa pentru fiul meu. In urma primii intalniri dintre acestia, s-a nascut o frumoasa poveste de dragoste la prima vedere.

Desi a avut posibilitatea de a se intalni cu patru dintre fetele din casa, Victor a placut-o din prima pe Alexandra si a dorit sa se intalneasca doar cu ea, ceea ce i-a adus din start o bila alba in fata Alexandrei.

La o prima intalnire Victor a ales o plimbare cu limuzina prin Bucuresti. Cei doi si-au facut cadouri si au discutat atat despre ei, cat si despre planurile de viitor.

Inca de la inceput Victor si Alexandra si-au marturisit ca se plac reciproc, mai mult decat atat, Victor foarte sigur pe el a spus “Noi doi vom fi impreuna”.

Ambii concurenti au ramas cu impresii foarte bune unul despre altul, iar in platoul emisiunii s-au tinut de mana tot timpul. Dupa ce i-a vazut impreuna, doamna Gina a marturisit “Nu l-am vazut pe Victor atat de indragostit”.

Victor si Alexandra se declara primul cuplu format in competitia Mireasa pentru fiul meu. Niciunul dintre ei nu-si mai doresc sa cunoasca alti concurenti din concurs.

Credeti ca Victor si Alexandra formeaza un cuplu potrivit?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Victor catre Alexandra: “Noi doi vom fi impreuna””

  1. 7
    Tilda Says:

    Graba stica treaba! Alexandra cred ca facea cuplu cu oricine.Victorasul mamii la fel.Prin urmare se potrivesc .Sunt curioasa cat o sa tine
    “dragostea”,fericirea intre cei doi.Bafta ca meritati unul pe altul!

  2. 6
    traian Says:

    da alexandra eo fata finuta,fff frumoasa si elun baiat frumos ,insa trebuie sa se maturizeze putin si il vad cuplul cistigator,,succes

  3. 5
    Dora Says:

    Ma declar sceptica in privinta acestui cuplu. Cred ca pana la urma Alexandrei nu-i va placea de Victor, pentru ca este prea copilaros, putin imatur pentru o casatorie. Sau poate ca ea doreste in preajma ei un astfel de baiat, pe care sa-l dirijeze cum vrea ea. Daca doamna Gina va ramane aceeasi femeie finuta si fara initiativa cum apare acum. Eu nu cred ca va fi asa!

  4. 4
    merri Says:

    Un cuplu pentru bani .

  5. 3
    merri Says:

    Se vorbea despre o scrisoare……. eu cred ca este vorba de cei doi baieti Victor si dragos mai mult Victor si Alexandra sa se cunoasca de afara . Victor mi se pare ceva in neregula la el.

  6. 2
    Gigel Says:

    Povesti aiurea fata asta nu stie in ce se baga.Baiatul este un necioplit ,baiat de cartier.

  7. 1
    cri Says:

    vom vedea, dar oare nu existz posibilitatea sa se fi cunoscut dinainte?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free