Andreea si Dragos au avut parte de o prima intalnire la Finala Saptamanii


dragos-andreea-mireasa-pentru-fiul-meuAndreea, concurenta desemnata Mireasa Saptamanii la prima Finala a competitiei, a avut prilejul de a-l cunoaste mai bine pe Dragos, fiul doamnei Gabriela.

Desi prima intalnire din competitie a avut-o cu Ionut, nepotul doamnei Mariana, de aceasta data Andreea a dorit sa mai cunoasca si un alt baiat. Atat ea, cat si doamna Gabriela s-au ales reciproc, ceea ce a facilitat si mai multe intalnirea dintre ea si Dragos.

La vederea tuturor fetelor prin intermediul unor poze, Dragos a mers pe recomandarea mamei sale, si anume Andreea, cu care s-a si intalnit in final.

La o prima impresie, cei doi pareau foarte entuziasti de intalnire. Mai multe despre intalnirea dintre Andreea si Dragos vom afla saptamana viitoare. Pana atunci, v-as intreba:

Credeti ca Andreea si Dragos s-ar potrivi pentru a forma un cuplu in competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Andreea si Dragos au avut parte de o prima intalnire la Finala Saptamanii”

  1. 5
    ANISOARA Says:

    Aceasta fata Andreea, joaca bine ca ea a jucat in acea emisiune ,copii contra parinti , si stie cu ce se serveste aces concurs:

  2. 4
    coco Says:

    Andreea pare o fata bine intentionata si serioasa eu cred ca s-ar potrivi cu Ionut nu copil f.educat, sau cu Adrian ,Catalin sau Marius asta tinand cont de faptul ca Andreiei ii plac barbatii mai maturi ,o buna impresie de copil cuminte lasa Liliana pe care as vedea-o langa Marius,…dar v-om vedea.

  3. 3
    diana UK Says:

    Ea Andreea FALSA,El Dragos…ok

  4. 2
    ana11 Says:

    se potrivesc si cred ca ei vor fii castigatori acestui concurs,casa de piatraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  5. 1
    alexya Says:

    amandoi plini de ei….probabil lui dragos ia-r trb pe loredana sa-l mai puna la punct ca prea macho se da si andrea zici ca ea ii o mare poeta …..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free