ALINA – 21 ani, Bucuresti


Ultima forma de învatamânt absolvita: colegiul tehnic

Ocupatia: studenta

Alina isi doreste sa se casatoreasca aici, odata pentru totdeauna!
Dar… nu crede în mitul sotiei perfecte!

În schimb, Alina se va stradui sa fie pe placul partenerului si în cazul în care se vor casatori, va face tot posibilul sa-l multumeasca pe sotul ei.

Se caracterizeaza ca fiind o persoana copilaroasa, optimista, dar în acelasi timp ambitioasa.

Alina recunoaste ca e geloasa din fire, asa ca cel care-i va cuceri inima, ar fi bine sa stie din timp un lucru important: Sa nu-i acorde mai multa atentie unei alte persoane, în afara ei!

156 comentarii la “ALINA – 21 ani, Bucuresti”

Pages: « 16 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 90
    Ana Says:

    chiar mi-as dori ca cineva sa verfice ce am spus si sa ma contrazica daca nu am dreptate!

  2. 89
    Ana Says:

    cred ca rezultatele votului nu sunt luate de nimeni in considerare pentru ca de cate ori votez nu se inregistreaza;sau un vot in plus la Andreea inseamna vot minus Alina,cel putin asa am remarcat privind rezultatele….

  3. 88
    Ana Says:

    Alina esti frumoasa cea mai frumoasa din casa,dar mi-as dori sa fii mai hotarata si mai sigura pe tine,pentru ca esti si o fata desteapta.Unde putem comenta despre Ionut si mama lui,Antoneta?

  4. 87
    ALINA Says:

    alino esti o mincinoasa se vede pe fata ta ca esti o T-A-R-F-A ar trebui sa iesi draqului afara ca orcum stai degeaba in casa si plictisitu ala de ionut la fel e un lake in cooncluzie astept sa iesi odata afara din casa ca nai nici cuplu si mai esti si prefacuta MARSHI!!!!

  5. 86
    baran angela Says:

    Esti frumoasa dar cam lasi de dorit la cum procedezi in orice situatie ,ai fost preferata mea la inceput dar acum abia k te mai sport

  6. 85
    hastmacuky Says:

    esti frumoasa dar…………..atat.

  7. 84
    aurora Says:

    alina e preferata mea si orice ati spune, spuneti din invidie si in sinea voastra si voi o iubiti sunt sigura

  8. 83
    iulian Says:

    FA U ESTI PROASTA TAREEEEEEEE……..RAZI MEREU….NUMAI PROSTII RAD ASA DIN ORICE….ESTI CARAGHIOASA TARE…NU-MI PLACI SUB NICIO FORMA….AFARA KU U CUR**………..

  9. 82
    mariana Says:

    ALINA E SINGURA DIN CASA DINTRE FETE CARE STIE CA E LA NPM3,CEA MAI CU SCOALA SI CEA MAI DESTEAPTA LA FEL DE FRUMOASA,NUMAI CA GABRIELA O FACE DE BARABULE,NO SUPORTA CA E MAI DESTEAPTA DECIT EA

  10. 81
    bia Says:

    ali ai un iubit tare urat ca si tine de ce ai intrat?????????????????????????????? aa si stai si numai in pijama esti tampita rau ce ai in cap tarate uuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa sa nu ziceti ca i frumoasa ca i o spurcaciune urata aia

Pages: « 16 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free