ALINA – 21 ani, Bucuresti


Ultima forma de învatamânt absolvita: colegiul tehnic

Ocupatia: studenta

Alina isi doreste sa se casatoreasca aici, odata pentru totdeauna!
Dar… nu crede în mitul sotiei perfecte!

În schimb, Alina se va stradui sa fie pe placul partenerului si în cazul în care se vor casatori, va face tot posibilul sa-l multumeasca pe sotul ei.

Se caracterizeaza ca fiind o persoana copilaroasa, optimista, dar în acelasi timp ambitioasa.

Alina recunoaste ca e geloasa din fire, asa ca cel care-i va cuceri inima, ar fi bine sa stie din timp un lucru important: Sa nu-i acorde mai multa atentie unei alte persoane, în afara ei!

156 comentarii la “ALINA – 21 ani, Bucuresti”

Pages: « 16 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 80
    bia Says:

    alina-urata proasta cu drag bia urato

  2. 79
    nanu Says:

    PRIMA DATA NE-A PLACUT DE TINE ,DAR PE PARCURS TZI-AI ARATAT ADEVARATA FATZA CARE NU NE MAI PLACE DE LOC .TREBUIA S-TI CONTROLEZI MAI MULT LIMBAJUL SI GESTURILE P CARE LE FACI.NU STIU CE CAUTZI TU IN CASA???

  3. 78
    irina Says:

    :) ALIN

  4. 77
    alexandra Says:

    Alina esti draguta si dragalasa as vrea sa castigi tu concursul dragalaso :) :):):):):):):):):);):);););););0

  5. 76
    feli Says:

    nu stiu ce cauti mai alina in casa mi se pari o prefacut si nu formezi nici un cuplu asa k ar fi mai bine sa esi afara de ce a tr sa ee georgiana si nu ai esit u k si asa nu aveai cuplu georgiana avea da da uitai erai pe mana cu lucifera si nu aveai cum sa esi u mi se pare k nu ai ce cauta in casa esti urata nu mia placut de la inceput de u :(

  6. 75
    ovidiu Says:

    Esti ..DrAgUtZa…*:*:*:*:*frMs…mi-as dori:*sa faci un cuplu cu ionutz …sa castigi premiul cel mare sa moara doamna stela de negaz…!!!:P

  7. 74
    monica Says:

    bha vere ia lasatzio voi in pake ca e frea frms k sa se kombine k unu din casa ce tot comentatzi atata tzineo tot asha alina si k ionut ar fi mai bn sa kontinui afara si laso pe andreea k orikm e ratata si fara viitor nu are ce cauta in casa nminalizeazo pe stela ka sa iasa o data k polueaza tot aeru nu vezi km face :*:*:*kiss la u

  8. 73
    lavynya Says:

    Mah eu nu inteleg ce aveti cu ea. A avut o relatie de 3 ani. Foarte bine! Dupa o relatie de 3 ani,nu te multumesti cu orice si cauti pe cineva cel putin la fel de bun ca celalalt. Nu e usor sa gasesti pe cineva potrivit. A incercat cu Marius si s-a vazut ca s-a grabit. Probabil ca nu vrea sa repete aceasi greseala. Mie imi place mult de tot de ea si nu mi se pare deloc prefacuta. Tocmai,daca vroia sa ramana in concurs facea un cuplu cu Ionut. Exista mai multe sanse sa fie data afara daca nu formeaza un cuplu.

  9. 72
    anushqueVl Says:

    Alina mi-a placut la inceput dar acum nu mai am aceeasi parere despre ea, ar trebui sa ii spuna lui Iontz ca nu vrea sa formeze un cuplu cu el si sa nu ii mai “infiga cutitul in rana”

  10. 71
    elenoi Says:

    tot nu te-ai hotarat?s-au transformat fluturii aia in omizi si tu tot o mai scalzi..

Pages: « 16 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free