ALINA – 21 ani, Bucuresti


Ultima forma de învatamânt absolvita: colegiul tehnic

Ocupatia: studenta

Alina isi doreste sa se casatoreasca aici, odata pentru totdeauna!
Dar… nu crede în mitul sotiei perfecte!

În schimb, Alina se va stradui sa fie pe placul partenerului si în cazul în care se vor casatori, va face tot posibilul sa-l multumeasca pe sotul ei.

Se caracterizeaza ca fiind o persoana copilaroasa, optimista, dar în acelasi timp ambitioasa.

Alina recunoaste ca e geloasa din fire, asa ca cel care-i va cuceri inima, ar fi bine sa stie din timp un lucru important: Sa nu-i acorde mai multa atentie unei alte persoane, în afara ei!

156 comentarii la “ALINA – 21 ani, Bucuresti”

Pages: « 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 150
    adriana Says:

    alina e o pan*rama fara scoala nu se merita sa o votati.la elinminarea andreei si-a aratat fata adevarata a sarrit ca o capra in picioare cica o ajuns andreea la ele :) )))))dute tu in c*cat de idioata penala andreea nici nu se compara cu ciufuta asta..iesi la strada ca nu ai sanse sa faci bani in casa nora pt mama:))))

  2. 149
    Ade Says:

    tu c*rva penala trantite-as de dormeza,batete-as de p**a, nemernica p**i ,zdreamta,penala,profitoarea dreku ,analfabeta p**i,dute la draku sa te scuture sa-ti revi uh pan*rama…tr*seista p**i….iesi afara moarta dupa banii profitoareo…cauti scandal si daca te trezesti cu o palma plangi 3 luni….urato,,,dute-n mata si luatzi trenu de la gara

  3. 148
    zozole Says:

    sper din tot sufletul ca vei reusi sa castigi aceasta emisiune..

  4. 147
    Gabi Says:

    ALINO…..esti o prefacuta cu fata ta de PUL*

  5. 146
    Tilimpea Raluca Nicoleta Says:

    Este foarte haina. Este frustrata si plina de resentimente. Nu am cunoscut un om mai rau si mai prefacut. Rusine sa-ti fie ca ti-ai inveninat sufletul de la o varsta atat ne mica.

  6. 145
    Lavynya Says:

    Alina este o scumpa si o frumoasa!!!! O sustin inca de la inceputtul concursului. iar cei care o critica ar trebui sa isi aminteasca faptul ca ea sta inchisa in casa ink din septembrie ,fara a fi iesit afara sa se recreeze(asa cum a facut Andreea, Mihaela sau Ioana) . a acumulat foarte multe iar acum izbucneste. Nu trebuie criticata pt asta. Iar la cate jigniri si acuze i s-au adus mi se pare si normal . Alina lupta in continuare. Esti o persoana foarte puternica pentru caai reusit sa ajungi pana aici! Sunt convinsa ca vei acstiga!

  7. 144
    ina Says:

    IMI PLACE CE A SCRIS D`NA CAMI ARE DREPTATE,ALINA E MINCINOASA,PERVERSA,PREFACUTA SI IUBITOARE DE BANI,NU CRED CA IL IUBESTE PE PITICUL ALA CU FATA AIA MARE SI CAPUL BAGAT INTRE UMERI CA NARE GAT CA MASA:)))))MARS DATE IN PUII MEI ASA CUM ZICI TU EDUCATO:))))))))

  8. 143
    lina05 Says:

    alina esti o proastaaaaaaaaaaaaaaa. stai numai pentru bani cu ionut(care stie sa spuna”pot sa zic si eu ceva” el nu mai stie alte cuvinte atata are in bibilica lui).iesi afara idioato. te mai lauzi k ai facultate, unde ??? iesi din casa crizato. canta-i bine e foame de bani , cuvintele astea le canta-i pt tine proasto. iesi k ne-am saturat de tine

  9. 142
    tanya Says:

    O PAN*RAMA DE FATA….SA TE DUCI SA FC BULEVARDUL MAI FATA….k ti-ar sta superr mistoo……o cur**………penala…ce-a mai penala……nenorocito,nemerniko,zdreamto…..urata naibii…esti la fel de frumosa k taiktu….si la fel de desteapta……..au dat si fam ta de bani???????k inainte nu te votau delok,,,au dat de bani,probabil au trimis-o pe sorta la produs………vai de kpul tau….menajera ksei……O MENAJERA ESTI FA……ZDREANTO……PENIBILO…..MENAJERA LUI COSTIN MENAJERA LUI COSTIN MENAJERA LUI COSTIN MENAJERA LUI COSTIN MENAJERA LUI COSTIN MENAJERA LUI COSTIN MENAJERA LUI COSTIN MENAJERA LUI COSTIN MENAJERA LUI COSTIN……..ETCC……..etc etyc etc etc etc etc etc etc etc etc ……menajera lui costin….pan*ramo…..esti penibila mai fata….ai o fata de impins p******…………………………huaaaa huaaaaa hua huaaa…………..mizerabilo

  10. 141
    cami Says:

    esti mincinoasa casei.tu si hazania aia de ionut si ai ii si scorpia de masa car nu are numai povesti cu pesti intotdeauna.de ce il minti fato pe ala in asemenea hal.prima data lai vazut urat rau si acum e cel mai frumos.minti cu nerusinare perverso si mai sari si la scandal cu toata lumea.daca il iubesti atat de mult pe ala prostu si uratu de ce i-ai dat papuci?dar dupa ce a intrat mamica si ai vazut ca poti castiga multi banuti lai iubit cel mai mult.esti perversa rau.si prostu cred ca e virgin si nu o mai avut o fata in viata lui care sa il sarute si sa il mangaie putin.cum te apropii de el tot ii ud si zice numai ce vrei tu.cum a reactionat fraierul cand a auzit ca totusi ai terminat facultatea dar nu ai fost instare sa iti iei si licenta.te mai ti acum desteapta casei?in fond pe langa ca esti mincinoasa casei acum ne dam seama ca esi si proasta acesteia si esti si o curv*stina ca numai alea stau cu barbatii pt bani..intrun cuvant esti naspeta CASEI…….hai iesi odata afara

Pages: « 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free