ALINA – 21 ani, Bucuresti


Ultima forma de învatamânt absolvita: colegiul tehnic

Ocupatia: studenta

Alina isi doreste sa se casatoreasca aici, odata pentru totdeauna!
Dar… nu crede în mitul sotiei perfecte!

În schimb, Alina se va stradui sa fie pe placul partenerului si în cazul în care se vor casatori, va face tot posibilul sa-l multumeasca pe sotul ei.

Se caracterizeaza ca fiind o persoana copilaroasa, optimista, dar în acelasi timp ambitioasa.

Alina recunoaste ca e geloasa din fire, asa ca cel care-i va cuceri inima, ar fi bine sa stie din timp un lucru important: Sa nu-i acorde mai multa atentie unei alte persoane, în afara ei!

156 comentarii la “ALINA – 21 ani, Bucuresti”

Pages: « 16 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 100
    lucy Says:

    Alina esti o fata frumoasa ,desteapta iti dau un sfat fii mai hotarata in ceea ce.l priveste pe Ionut s.ar putea ca intro zi sa fie prea tarziu si sa regreti …si nu mai baga in seama tot ce spun ceilalti despre tine si relatia voastra , fii tu si atat .

  2. 99
    Ana Says:

    Alina esti cea mai frumoasa si desteapte.Astazi s-a dovedit ca nu tu esti mincinoasa si perfida…te potrivesti cu Ionut,sunteti frumoasi impreuna!

  3. 98
    flori londra Says:

    nu imi place de alina si nu stiu ce cauta acolo ca numai de ras se fc

  4. 97
    Ana Says:

    Alina nu se contrazice,si s-a facut inteleasa,dar depinde de fiecare cum o intelegem!

  5. 96
    Laura Says:

    NU FUGI DUPA CARUTA CARE NU TE ASTEAPTA, VIOLETA E GELOASA , INVIDIOASA, RAUTACIOASA , ACESTEA SUNT MOTIVELE REALE PENTRU CARE NU DORESTE SA-TI FIE PRIETENA, IN AFARA CASEI.

  6. 95
    Ana Says:

    asti cea mai frumoasa si desteapta…putin curaj…

  7. 94
    mihalache Says:

    am vrut sa zic ca andreea

  8. 93
    mihalache Says:

    fata incearca sa te schimbio,imi place de tine esti frumoasa dar cam minti de ce doar esti destul de inteligenta pentru a lega 2 fraze, fa si tu ca Alina, spune verde in fata ca doar nu e ea mai inteligenta de cat tine sa te faca sa taci tot timpul, raspunde-i la fel, si atac-o cand isi spune punctul devedere,sa vada cum te simti atunci, dar fii nmai atenta si nu mai mintica te strica frate!!!!!!!!!!!!!!!!oricum mult mai super au fost celelalte fete de la npm2

  9. 92
    Ana Says:

    daca si acelor le-ti scrie ca:comentariul va fi analizat de un moderator,sunt convinsa ca a doua oara si-ar imbunatati stilul de exprimareCu multmiri.

  10. 91
    Ana Says:

    de ce permiteti sa fie jignite concurentele si nu stergeti mesajele urate?unele au chiar un vocabular violent la adresa fetelor sau chiar a mamelor!

Pages: « 16 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free